Horoszkóp

Mekkora a kezed? Izgalmas dolgot árul el rólad

Izgalmas játékra invitálunk. Vajon mekkora a kezed? Kicsi vagy inkább nagyobb? Végigéred az alkarodat, vagy sem? Tégy egy próbát, aztán nézd meg, kezed mérete vajon mit árul el rólad. Izgalmas személyiségteszt következik.

Kezed 29 csontból áll, 29 izület és 123 ínszalag segít abban, hogy mozgatni, használni tudd nap mint nap, sokszor úgy, hogy észre sem veszed. Kezed, tenyered formája, mérete számtalan izgalmas dolgot árul el rólad. Hogy ezúttal vajon milyen érdekességet tudhatsz meg a személyiségedről, ebből az újabb tesztből máris kiderül.

Bal karodat nyújtsd ki, fektesd le a kézfejedet az asztalra, és a rajz szerint, a jobb kezed hüvelykujját helyezd a könyökhajlat közepére, majd a középső ujjadat teljesen kinyújtva, érintsd meg az alkarodat a csukló irányában. Meddig ér az ujjad? Ha eléred a tenyered vonálat, a kezed nagy, ellenkező esetben kicsi. Nos, mit árul el személyiségedről a kezed mérete? A rajz alatt találod a válaszokat.

kéz személyiségteszt önismeretHa a kezed nagynak számít

Úgy tűnik, maximalista típus vagy, akinek a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét. Soha nem sikkadsz el a mások szerint lényegtelen dolgok fölött sem. Időként már-már szőrszálhasogatónak tűnhetsz. Az is igaz, nagyon megbízható típus vagy, rendkívül pontosan végzed a munkádat, a feladatokat. Időnként lobbanékony lehetsz, aki hajlamos lehet bizonyos dolgokat túlreagálni. A kritikát is borzasztóan érzékenyen veszed, amikor téged érint, már csöppet sem szereted.  Próbálj meg lazítani egy kicsit, sokkal jobban fogod magad érezni.

Ha a kezed kicsi méretű

Őszinte, nyílt, független, merész és rendkívül spontán a személyiséged, ha a kezed kicsinek számít. Talán túlzottan is bátor vagy, ezért igen gyakran sodorhatod magad veszélybe, időnként szinte vonzod a bajt. Az is elmondható rólad, hogy a problémamegoldó képességed bámulatos, ezért könnyedén kivágod magad a kínos szituációkból. Logikusan gondolkozol és érvelsz, vállalod a felelősséget, ha már egyszer bajba sodortad magad. A párkapcsolatodban bizony adódhatnak drámai pillanatok, amelyeket nem tudsz minden esetben megfelelően kezelni. Talán egy picivel kevésbé kéne kockáztatnod, az életed így sínre kerülhetne.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top