Horoszkóp

Kinek segítenél először? Érdekes dolgot árul el rólad

Vajon kinek segítenél először? Kinek lenne a legfontosabb a segítséged, ha a rajzon látható igencsak stresszes szituáció a valóságban történne meg? A döntés egyáltalán nem könnyű. Választásod ezúttal is nagyon érdekes dolgot árul el rólad. Szóval, kinek segítenél először?

Ezen a rajzon igencsak nagy a káosz. Egy kórházi váróteremben egyszerre négyen kerültek igencsak lehetetlen szituációba. A személyiségedről nagyon sokat elárul, hogyan viselkedsz, hogyan mérlegelsz és mit teszel a legnagyobb stresszhelyzetekben. Kinek segítenél először? Mit gondolsz, kinek van a legnagyobb szüksége a támogatásodra? Nézd meg alaposan a szereplőket, és dönts. Ne mérlegelj hosszasan, amit belülről érzel, az a megfelelő válasz.

 

segítség személyiség stressz tesztHa a vak néninek segítenél először

A döntésed nagyon is helyén való, az idős és vak néni mindenképpen segítségre szorul ebben a zűrzavarban. Az erkölcs nagyon fontos része az életednek, ahogyan a hagyományokat is szívesen ápolod és tiszteletben tartod. A problémákat mindenkor racionálisan közelíted meg, sosem teszel elhamarkodott lépést, mindenkor alaposan átgondolod a döntéseidet. Az igazságtalanságot nem tudod elfogadni. Időnként kicsit nehézkes és unalmas lehetsz, emiatt nem mondhatni, hogy túlzottan népszerű ember lennél.

Ha a síró kisgyerek szorul a legnagyobb segítségre

Választásod elárulja, hogy nagyon érzékeny és empatikus típus vagy. Átérzed mások problémáit, együtt érzel velük, hiszen a fájdalmat, a csalódást te is többször megtapasztaltad már. Nem könnyű látnod a többiek fájdalmát, ezért csöppet sem véletlen, hogy a síró kisgyerek érintette meg a lelked. Nyugalmad, lelki egyensúlyod másokra is átragad, barátaid szívesen töltik veled az idejüket. Kedvelnek, és pontosan tudják, rád mindenkor számíthatnak.

A mankós férfinek segítenél először

Alapvetően vidám és szórakoztató típus vagy, aki kifejezetten szereti az életét. Ugyanakkor a túl nagy lármát, zajt már nem kedveled, ahogyan azt sem, ha megmondják neked, mit kéne tenned. Nem véletlen, hogy a törött lábú, mankós férfinek segítenél először, hiszen azt szeretnéd, ha ő is mielőbb a saját lábára állhatna. Született vezető vagy, erős a kisugárzásod, szinte mágneses erővel hatsz másokra.

Az ápolónőnek segítenél először

Igazán társaságkedvelő és optimista típus lehetsz, aki színesnek látja az életét, és nem igazán foglalkozik a világ problémáival. Könnyen ismerkedsz és barátkozol, gyorsan megtalálod a közös hangot másokkal. Kíváncsi és bátor a természeted, keresed a kalandokat, és a legkevésbé sem szereted az idődet a négy fal között tölteni. A munkát ugyan elvégzed, de ha nem muszáj, nem hajtod túl magad. 

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top