Horoszkóp

Novemberi horoszkóp: boldog, elégedett és sikeres időszak köszönt ránk

A Vénusz és a Jupiter, a kis és nagy szerencse bolygójának együttállásából arra következtethetünk, hogy boldog, elégedett és sikeres időszak köszönt ránk novemberben.

Kos

A munkában, megélhetésben nehezebb pillanatokat kell átélned. De az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt éjszakánként nehezebben jöhet álom a szemedre. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Olyan események is bekövetkezhetnek, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád, és bátran tervezgetheted a jövőt.

Bika

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatban olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömödben talán táncra is perdülhetnél. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor elérkezik a pillanat, amikor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned. Ha pénzről van szó, akkor több lehet a kiadásod, mint a bevételed.

Ikrek

A szerelmi kapcsolatok egén viharfelhők tornyosulhatnak. Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyekkel kölcsönösen, mélyen megsebezhetitek egymás lelkét. A munkában, megélhetésben olyan szerencsésen alakulhatnak a dolgaid, hogy irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag. A régi párkapcsolatokat a titkok tehetik nehézzé.

Rák

Még az is lehet, hogy az érzelmi életedben olyan változások történhetnek, amelyek miatt boldogságodban a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. De az is lehet, hogy olyan dologba vághatod a fejszédet, amely miatt a környezetedben néhányak legszívesebben megfojtanának egy kanál vízben. Rokonnal, szomszéddal viszont kiáshatod a csatabárdot…

Oroszlán

Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügyletnek. Illetve rokoni kapcsolatok kerülhetnek nyugvópontra. Ha a családon belül valakivel szemben nehéz helyzet alakult ki, akkor most minden meglesz ahhoz, hogy békét kössetek. A szerelmi életedre azonban a kuszaság lehet a jellemző. A párkapcsolatokban társadnak anyagi problémái merülhetnek föl.

Szűz

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel talán jó ideje nem beszéltél. Amennyiben a párkapcsolatodra az állóvíz volt eddig a jellemző, akkor most minden változik: varázslatosnak tarthatod a most kialakult szituációt. Ha pénzről van szó, akkor nem állsz a helyzet magaslatán. Nemcsak nőhetnek a kiadásaid, hanem akár veszteséget is elkönyvelhetsz.

Mérleg

A családtagok között vannak olyanok, akikkel feszült lehet most a kapcsolatod. De az is megtörténhet, hogy ami el tud romlani, az el is fog. Ha pénzről van szó, akkor viszont nem lesz okod panaszra: még az is lehet, hogy olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Kollégáid között vannak olyanok, akik nem mondanak igazat. Értéktárgyaidra jobban ügyelj!

Skorpió

Roppant szerencsésnek érezheted magad, mert több olyan dolog is sikerülhet, amelyre nem számítottál. Olyan mázlista vagy ebben a hónapban, hogy érdemes lenne próbát tenni a nyereményjátékokban is, mert még az is lehet, hogy valahol tiéd lehet a fődíj. Ha szülő vagy, gyermeked miatt is boldognak érezheted magad. Balesetveszélyes a hónap, légy nagyon óvatos.

Nyilas

Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki nagy hatást gyakorolhat rád, és akinek a hatására sok mindenről változhat a véleményed. Pénzügyek terén kevesebb a szerencséd, de az is lehet, hogy olyan dologra kell kiadnod, amire nem számítottál. Ha van titkod, arra most nagyon vigyázz.

Bak

Idegtépő helyzetek követhetik egymást, amelynek hatására talán nehezebben jöhet álom a szemedre. Még az is lehet, hogy kopogtathat a múlt: olyan dolog kerülhet terítékre, amelyre nem számítottál, és amely miatt kínos szituáció is kialakulhat. Baráti kapcsolatnak viszont nagy hasznát veheted, ennek hatására talán másként láthatod még a világot is, és benne a saját helyedet.

Vízöntő

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden glória ragyoghat a fejed felett. Ha bármilyen problémád van, akkor most kellene a felettesedhez fordulni, akinél nyitott fülekre találhatsz. De az is előfordulhat, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amely miatt úszhatsz a boldogságban. Lényeges, hogy most ne kezdj közös ügyletbe baráttal, mert erre nagyon ráfázhatsz.

Halak

Olyan események történhetnek, amelyek pozitív hatással lehetnek a jövődre. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Senkiről ne mondj negatív dolgokat, ne törj senki felett pálcát, mert ebből később még bonyolult helyzet alakulhat ki. Érdemes idényjellegű munkát elvállalni, mert ez nagyon jó hatással lesz a jövődre.  Ha tanulmányokat folytatsz, jó passzban leszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top