Melyik tollat választod? Ez az üzeneted a hétre

Kari Szilvia | 2017. November 27.
Az angyalok madártollakkal üzennek. Amikor épp lehullik melletted egy, vagy a semmiből bukkansz egy madártollra, jusson eszedbe, angyalod küldött egy jelet. Ezúttal is különleges üzenet vagy jóslat vár rád. Válassz egyet a három szebbnél szebb toll közül, és máris megtudhatod, mi a legfontosabb tudnivaló a hétre.

A különleges madártollak különböző üzeneteket tartogatnak. Hogy melyik az igazán személyre szóló, úgy tudhatod meg, ha választasz egyet a három toll közül. Az angyalok üzeneteiket sugallatokon, megérzéseken keresztül küldik. Meditáció, olvasás, imádság közben kapcsolódhatsz velük a legegyszerűbben.

Most ugyanakkor annyi is bőven elegendő, ha picit lazítasz. Kényelembe helyezed magad, elengeded a feszültséget, a zavaró gondolatokat, és néhány másodpercre befelé figyelsz. Amikor úgy érzed, felkészültél, a belső hangra, a megérzésedre figyelve válassz egyet a tollak közül. Személyes üzenetedet a kép alá görgetve olvashatod el.

Ha az első tollat választottad

Angyalod üzenete szerint erős félelem gyötör mostanában, ha az első tollat választottad. Próbáld külső szemmel megfigyelni és megérteni a félelmedet. A félelem megbénít, és éppen abban akadályoz meg, amit a leginkább el szeretnél érni. Rá kell jönnöd, a félelem az elmédben uralkodik. Amint megérted és felismered a negatív gondolatok gyökerét, a félelem elmúlik. Az elméd és a lelked is felszabadul, ismét örömet és boldogságot érezhetsz. A jelen pillanat tökéletes alkalmat kínál, hogy szembenézz a félelmeiddel. Ne engedd, hogy átvegye a hatalmat fölötted.

Ha a második tollat választottad

Vajon megengeded, hogy döntéseidben mások véleménye befolyásoljon ? Vagy éppenséggel te próbálod a körülötted élőket befolyásolni? Az angyali üzenet szerint valami ilyesmi történhet veled mostanában. Természetes, hogy próbálod megvédeni, óvni szeretnéd a sérülésektől, a csalódásoktól a szeretteidet. Mégis el kell most fogadnod, hogy tapasztalatokat csak úgy gyűjthetnek az életükben, ha fájdalmas pillanatokat, eseményeket is megélnek. A döntéseket mindenki a saját ismeretei fényében teszi meg, ezért csak akadályoznád a fejlődést, ha túlzottan óvnád őket.

Ha a harmadik tollat választottad

Különleges erő rejtőzik benned, melynek létezéséről valószínűleg nem is tudsz. Minden ember egyedi, valamiben biztosan eltér a többiektől. Könnyen lehet, nagyon makacs típus vagy, ami mások szemében bosszantónak tűnhet. Mégis éppen ez a saját elveidhez való ragaszkodás, kitartás óriási belső erővel tölthet el téged. Ha meg akarod valósítani a céljaidat, ezt az erőt mozgósítod magadban. Nem engeded, hogy bármi vagy bárki más út felé térítsen. Fedezd fel ezt a kivételes képességet magadban, fejleszd az önismeretedet, a személyiségedet.

(via awakening people)

Exit mobile version