Így léphetsz kapcsolatba az őrangyaloddal

Kari Szilvia | 2017. November 29.
Ha próbáltál egyszer is kapcsolatba lépni az őrangyaloddal, könnyen lehet, te is azt tapasztad, hogy valójában semmi sem történt. Nem kaptál választ a kérdésedre, jeleket sem küldtek, és a vágyaid sem teljesültek. A kapcsolatfelvételnek és a beszélgetésnek ugyanis megvan a maga szertartásossága, a folyamat, melyet lépésről lépésre követni. Kérj mostantól ezzel a bámulatosan egyszerű módszerrel.

Angyalod valójában tűkön ülve várja, hogy megszóltsd, hogy kapcsolatba lépj vele, hogy segíthessen. Nem mindegy ugyanakkor, hogyan próbálkozol. Kövesd ezeket az egyszerű lépéseket és a siker nem marad el.

Minél egyszerűbben szólítod az angyalt, annál jobb

Amikor angyaloddal szeretnél kapcsolatba lépni, fölösleges bonyolultan, óriási körmondatokban fogalmaznod. Sokan ugyanis szinte belebonyolódnak a mondandójukba, annyira összetetten fejtegetik a kérésüket. A lehető legegyszerűbben szólj hozzá, mintha a legjobb barátoddal beszélgetnél. Ő is pontosan azt érti meg, amit te. Minél egyszerűbb, és persze minél egyértelműbb a beszélgetés, a kérés, annál jobb.

Vesd papírra a gondolataidat

Írd le a legegyszerűbben a gondolatokat, amelyeket meg akarsz az angyallal osztani. Arra viszont nagyon figyelj, soha ne ítélkezz, sem önmagad, sem mások felett. Az is lényeges, engedd meg az angyalnak, hogy ő rendezze el a módját annak, ahogyan a kérésed teljesül. Légy nyitott bármilyen lehetőségre, vagyis történjen meg az, ami mindenkinek a lehető legjobb.

Önmagadnak kérj

Bármennyire is fontosak a körülötted élők, mégis, amikor az angyaloddal beszélgetsz, önmagadra figyelj. Őrangyalod a te életedben tud segíteni, a többieknek pedig az ő angyalaik. Hiába is kéred, oldja meg a párod vagy a legjobb barátod gondjait, ebben nem tud segíteni, mert azt nekik kell a saját angyaluktól kérniük.

Így léphetsz kapcsolatba az őrangyaloddal

Bátran kérhetsz

Őrangyalodnak bármiről mesélhetsz, mert nála senki sem ismer jobban téged. Kérhetsz tőle bármit, még csak félned vagy szégyenkezned sem kell a kérésed miatt. Teljesíteni ugyanakkor csak olyasmit tud, ami segít a sorsutadon, amivel tapasztalatokat gyűjthetsz, ami előrébb visz téged.

Élj a jelenben

Érdemes mindenkor fejben tartanod, a vágyaid, a kéréseid akkor teljesülhetnek a leggyorsabban, ha elengeded őket. A kérésed megfogalmazását követően köszönd meg az angyali segítséged, aztán hagyd tovaszállni a gondolatokat. Térj vissza a jelen pillanatba, és semmi esetre se keresd folyamatosan a jeleket, hogy történt-e bármi is a kéréseddel kapcsolatosan. Csak éld meg jelent. Amikor ugyanis a legkevésbé várod és gondolsz a vágyaidra, akkor teljesülnek a leggyorsabban a kívánságok.

(via conscious reminder)

Exit mobile version