Horoszkóp

Mi vár a 2018-ban születendő gyermekekre?

2018-ban olyan színes egyéniségű gyerekek születnek, hogy nehéz lesz „egyenruhát” húzni rájuk. Az eltérés egy-egy jegyen belül is óriási lesz. Ez a szülőknek feladja a leckét: éberen kell figyelni a hajlamokat, hogy a megcsillanó tehetség kibontakoztatása időben elkezdődhessen. De az a jó hír, hogy semmilyen tehetség nem maradhat rejtve. Szóval a szülőnek annyi lesz a dolga, hogy szeresse, és ésszerű gyengédséggel nevelgesse gyermekét. Az egyediséget tovább színesíti az egyéni horoszkóp, ami a pontos születési óra-perc és hely ismeretében az aszcendenssel válik eredetivé.

Ahogyan a csillagászat, úgy az asztrológia is pontos számításokon alapuló tudomány. Ebből adódik, hogy olykor nem ugyanazon a napon lép át a Nap a következő jegybe, mint előző évben. A Gergely naptár pontatlan (négy évente, a szökőévvel hozza be az eltérést), míg az asztrológia precízen követi az aktuális csillagmozgásokat.

Időrendbe szedve nézzük végig a 2018-ban megszülető gyermekek horoszkópját:

BAK 2018.01.19-ig és 2018.12.21-től:

A 2018-ban születő Bak gyermekek szuper helyzetben vannak, mert bolygójuk, a Szaturnusz a Bakban járva megbízhatóvá és kitartóvá teszi őket. Egyébként 2 nagy csoport különböztethető meg: 1. Azok, akik az év legelején születnek, további 2 csoportot alkotnak: 1/1. Január 11. előtt a Merkúr, a tanulási képesség bolygója még a Nyilasban inkább sportban teszi tehetségessé őket. 1/2. Január 11. után a Bakba lépő Merkúr a műszaki érzéket erősíti. 2. Azok, akik év végén születnek a Nyilas Jupiter miatt sokkal derűsebbek, lelkesebbek, hisznek az igazságban, és harcolnak is érte. Már kicsiként önkéntes érdekképviselőként lépnek fel.

VÍZÖNTŐ 2018.01.20 – 2018.02.17:

A 2018-ban születő Vízöntő gyerekekre kitűnő élet vár. Ezt annak köszönhetik, hogy mind a 10 bolygó direktben mozog. Ez rendkívül ritka és pozitív előjel, ami egész életükre kihat. Szóval nem lesz hátráltató tényező a születési horoszkópjukban, vagyis az életük során. Nem fognak a múlton rágódni, nem kell visszamenniük a „kályhához”, hogy megoldjanak helyzeteket. Ettől motiváltak, céltudatosak és megoldáscentrikusak lesznek. A január 31. előtt születtek erőssége a reál vonal lesz. A január 31. után születő gyerekeknek a kommunikáció és az emberismeret. Mindegyiknek fontos lesz a döntés-, és mozgásszabadság, ill. a függetlenség.

HALAK 2018.02.18 – 2018.03.19:

A 2018-as Halak babák hihetetlen szerencsés csillagzat alatt születnek. Mivel egyik bolygójuk, a Neptunusz saját jelében járva intuitívvá és művészetekben (főleg zenében) tehetségessé teszi őket. Míg másik bolygójuk, a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója a legszuperebb fényszöggel „védi” őket egész életükön át: mindig minden helyzetből szerencsésen jönnek ki. Ám energiapocsékolásra és túlzásokra lesznek hajlamosak a március 17. előtt születők, de sokat fognak utazni. Míg a március 17. után világra jövő gyermekekre az összeszedettség és optimális energia hatékonyság lesz jellemző, ami garantálja a sikert számukra.

KOS 2018.03.20 – 2018.04.19:

2018-ban a Kos jelében születő gyerekek sokra fogják vinni. Kedvező rájuk nézve, hogy bolygójuk a Mars a Bakban jár, mert képesek hosszú távon, kitartóan nagy energiákat mozgósítani, ha megvan a cél. Pont ez a lényeg: mindig legyenek céljaik! Mars a Kosok uralkodó bolygója a Bakban járva türelmet hoz az egyéniségükbe, ami nem jellemző a Kosokra. Azonban ez a türelem olykor átcsap makacsságba. Meg kell tapasztalniuk, hogy a csökönyösség néha akadálya lehet a sikernek. A sport elengedhetetlen kiskoruktól, mert nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is erőssé teszi őket. Március 31 után bejön a képbe a jó ízlés és a képzőművészet.

BIKA 2018.04.20 – 2018.05.20:

2018-ban a Bika babák 2 nagy csoportra oszthatóak: 1. Akik május 15 előtt születnek nyughatatlan, eredeti stílussal lesznek megáldva. Találékonyságuk olykor veszélybe sodorhatja őket. Ez kiskorukban a szülőktől állandó éberséget követel. De később ettől lesznek sikeresek: kreativitásukkal tűnnek ki társaik közül. 2. Május 15-én Uránusz belép a Bikába, és az ez után születő kicsik habitusát szenvedélyes és nyakas irányba tolja. Szabadságvágyuk óriási lesz. Szigorral nem lehet őket nevelni, a hagyományos módszerek kudarcra vannak ítélve. Inkább partnerként és meglepő stílussal lehet kibillenteni őket az önfejűségből.

IKREK 2018.05.21 – 2018.06.20:

A 2018-as Ikrek kicsik 3 csoportra oszthatóak: 1. Akik május 30. előtt születnek, megbízhatóak, józanok és következetesek lesznek. Nem sok bajt okoznak. Bár kissé lassúak lesznek. Tehetségük manuális téren nyilvánul meg. 2. Akik május 30. és június 12. között születnek, kíváncsiak, szétszórtak és kissé felületesek lesznek. Sok dologba belekapnak, de kitartás híján nem tud kibontakozni a tehetségük. Ezért rá kell venni őket arra, hogy ne adják fel gyorsan. Szóban, elméletben jobbak lesznek. 3. Akik június 12. után születnek, kitűnő memóriával lesznek megáldva. De teljesítményük az érzelmi állapotuktól függ. Szeretteik kedvéért bármire képesek.

RÁK 2018.06.21 – 2018.07.21:

A 2018-ban születő Rák csemeték irigylésre méltóak lesznek. Ugyanis egy szerencsés bolygóháromszög „Isteni áldást” szimbolizál: védettek lesznek minden bajtól. Ha mégis lenne zűr az életükben, akkor mindig happy-enddel zárul. 2 részre bontható jellemük lesz: 1. Június 29. előtt születő Rák gyerekek gondolkodása fogékony és szentimentális lesz. Ettől teljesítményük hullámzóvá válhat. Zenében és táncban tehetségük a világhírnévre is jó. 2. Június 29. után születő gyerekek büszkesége és hiúsága sértődékennyé és igényessé teszi őket. Ezekkel lehet őket jobb teljesítményre sarkallni. Szeretnek szónokolni, szerepelni.

OROSZLÁN 2018.07.22 – 2018.08.22:

A 2018-ban az Oroszlán jegyében születő gyerekek pazar és szokatlan képességgel jönnek világra. Asztrológiai szempontból párját ritkítja az a konstelláció, ami az égen zajlik születésükkor: augusztus 7. és 18. között 10-ből 6 bolygó lesz retrográd. Előtte és utána „csupán” 5, ami szintén ritka. Ez azt jelenti, hogy életük során többször kell visszamenniük a kiindulópontra, hogy újra nekifussanak a megoldásnak. Ettől jellemük csiszolódik, és óvatossá, bölccsé válnak. A múlt, a történelem, a hagyományok, a családfa izgatni fogja őket. Ez irányba kutathatnak, és elképesztő felfedezéseik publikálásával híressé válhatnak.

SZŰZ 2018.08.23 – 2018.09.22:

A 2018-ban születő Szűz jegyű kicsik 2 egészen eltérő mentalitással fognak rendelkezni: 1. Akik szeptember 6. előtt születnek, nem lesznek tipikusan Szüzek. Mivel bolygójuk, a Merkúr az Oroszlánban járva öntudatosságot, lelkesedésre való hajlamot és szónoki képességeket hoz nekik. Nem fognak elveszni a részletekben. Ebből adódó népszerűségüket bárhol kamatoztathatják. 2. Akik szeptember 6. után születnek már hozzák a Szűz jellemvonásokat: precizitás, józanság, praktikusság. Remek értelmi képességeik révén a tanulás menni fog. Csak biztatni kell őket. Kilógnak a sorból a szeptember 22-én születő gyerekek, mert ők vérbeli diplomaták lesznek.

MÉRLEG 2018.09.23 – 2018.10.22:

A 2018-ban születő Mérleg gyerekek jelleme, élete és tehetsége erős kettősséget fog mutatni. Egyrészről bolygójuk, Vénusz a Skorpióban szokatlanul akaratossá és merésszé teszi őket. Ebből konfliktusaik adódhatnak, amit felnőttkorukra tanulnak meg javukra fordítani. Másrészről a Mars szuper fényszöggel támogatja őket, ami zseniális értelmi képességeket jelent. Modern megközelítéseikkel már kiskorukban felkeltik az érdeklődést. Tanulmányaik vége felé külföldi ösztöndíjat kaphatnak. Ez valamilyen régi elmélet megreformálásával kapcsolatos kutatási területet érint. Emiatt minél korábban el kell kezdeniük idegen nyelvet tanulni.

SKORPIÓ 2018.10.23 – 2018.11.21:

2018-ban a Skorpió gyerekek cseppet sem mutatnak egyezőséget. Rendkívül eltérő jellemmel eltérő életút áll előttük. 1 hónapon belül annyi bolygójegyváltás lesz, ami lehetetlenné tesz egy egybehangzó jellemzést. Az biztos, hogy november 6. után kevésbé izgága babák születnek. Az is valószínű, hogy november 8-tól az igazság, a morál és a filozófia fogja átitatni a gyermekek életét. Majd november 15 után emberszerető, önfeláldozó, álmodozó babák születnek. Mindegyik különleges tehetséggel jön világra, ami lehet sport, zene, idegen nyelvek, stb. Ennek kibontakoztatása a család feladat, és csak idő kérdése. Nem fog rejtve maradni.

NYILAS 2018.11.22 – 2018.12.20:

A 2018-ban születő Nyilas gyermekek az elmúlt évek legszerencsésebb csillagzata alatt lépnek be ebbe a világba. Ezt bolygójuknak, Jupiternek köszönhetik, ami a Nyilasban járva Szaturnusszal együtt garantálja, hogy mindig jó helyen lesznek jó időben. Ugyanis Jupiter a tér, Szaturnusz az idő. Mindenki ilyen konstellációról álmodik. De lesznek eltérések: Akik december 1. előtt születnek, hajlamosak lesznek a túlzásokra. Sokat és távoli tájakra fognak utazni. Élhetnek külföldön. Akik december 1. után születnek, vonzódni fognak misztikus, titkos témákhoz. És komoly tehetségük lesz a lélek kutatásához, gyógyításához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top