Ezeknek a csillagjegyeknek képtelenség ellenállni

Kari Szilvia | 2018. Január 08.
Ezeket a csillagjegyeket mindenki másnál vonzóbbnak találják a férfiak. Ezek a hölgyek valamit tudnak, amitől bámulatosan vonzó a kisugárzásuk. Ők azok, akik könnyedén az ujjuk köré csavarják az erősebb nem képviselőit. A horoszkóp róluk is fellebbenti a fátylat. Te is a legellenállhatatlanabb csillagjegyek egyikéhez tartozol?

A Vízöntő kisugárzása különleges

vízöntő nő vonzerő horoszkóp

A Vízöntő élénk és erős, független és szabadságkedvelő típus. Szereti a társaságot, így a lehetőséget is megadja, hogy körberajonghassák őt a férfiak. Vonzerejének, bájos kisugárzásnak pontosan a tudatában van. Legszexibb tulajdonsága a magabiztossága, amit a férfiak nagyra értékelnek benne. Őt nem könnyű meghódítani, mindenképpen kihívást jelent a kezét elnyerni. A legokosabb csillagjegy, akinek a sármos külső mellett az intelligencia is nagyon fontos részlet. Igazi egyéniség, aki mindig valami újat képes csempészni a kapcsolatba. Az is biztos, ha neked adja a szívét, hűséges társra találhatsz benne, aki mellett sosem lesz unalmas az életed.

A Skorpió a legszexibb csillagjegy

A Skorpió nő bámulatosan energikus, és köztudottan ő a legszexibb csillagjegy is. Elragadó típus, akit nem lehet nem észrevenni. Rendkívül erős a kisugárzása, nem véletlenül tartják a férfiak az egyik legvonzóbb nőnek, pedig nem feltétlenül ő a legszebb. Nagyon sokan zsongják körbe, így kedvére válogathat a lehetőségek között. Erős benne a szexualitás, nagyon szenvedélyes és fáradhatatlan csillagjegy. A Skorpió nővel randizni már önmagában is izgalmas lehetőségnek tűnik. Ha pedig mélyebben megismered, rájössz, mennyire érzékeny, ragaszkodó és hűséges típus. Csak arra figyelj, a féltékenységet föl ne ébreszd benne.

A Bak a legmegbízhatóbb típus

A Bak nő híres megbízhatóságáról, éles elméjéről és versenykedvéről, ha csábításról esik szó. Olyan nagyon azért nem kell magát megerőltetnie, ha az ujja köré szeretné csavarni a kiszemelt férfit, hiszen feltűnő szépségével könnyedén magára hívja a figyelmet. Érett és bölcs nő benyomását kelti, nem véletlenül tartják őt ellenállhatatlannak az erősebbik nem képviselői. Nagyon pontos típus, a feladatokat mindenkor teljesíti. Ő soha nem késne egyetlen randiról sem, sőt, talán kínosan pontos e tekintetben is. Nagyon figyelmes hallgatóság, és ha nem is könnyű a szívét elnyerni, mindenképpen megéri a fáradságot, mert személyében hűséges és rendkívül odaadó partnerre lelhetsz.

Az Oroszlán a legnőiesebb

Az Oroszlán káprázatos nő, ha ő belép valahová, biztosan minden tekintet csak rá szegeződik. Persze meg is tesz mindent a hatásos belépőkért. Imádja a csillogást, a reflektorfényt, amikor ő lehet a társaság közepe, akkor ragyog a legfényesebben. A férfiak pedig rajonganak érte, már csak azért is, mert vidám, humoros és rendkívül magabiztos, szépséges külsejéről nem is beszélve. A megjelenése királynői. Ha elnyered a kezét, a teljes szívét neked adja. Nagyon gondoskodó, a szerelme intenzív. Szenvedélyes és lehengerlő csillagjegy. Rá akkor is emlékezni fogsz, ha a kapcsolatotok esetleg nem is tartott túlzottan hosszan. 

Ezekben a csillagjegyekben születnek a legvonzóbb nők

(via PQ)

Exit mobile version