Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bűntudat nélkül törik össze a szívedet

Ezekkel a csillagjegyekkel légy nagyon óvatos. Úgy törik darabokra a szíved, hogy közben mégcsak lelkiismeret-furdalást, bűntudatot sem éreznek. Valóban ennyire szívtelenek lennének? A horoszkópból minden részletet kiolvashatsz. Te is köztük vagy? Természetesen ezúttal is igaz, akinek a leírtakról más a véleménye, ne vegye magára.

A Skorpió a legveszélyesebb csillagjegy

skorpió horoszkóp csalódás összetört szívekEgy apró jó tanács, ha Skorpióval randiznál: a legjobbat akkor teszed, ha el sem mész a találkozóra. Bármilyen sármos, bármilyen vonzó is, a Skorpió kiszámíthatatlan tud lenni, és előbb-utóbb a haragját is megismered. Ha egyszer megbántod, sosem bocsátja meg neked. Ha mégis a célkeresztjébe kerülnél, a végén valószínűleg darabokra töri a szívedet. A Skorpió minden tettét az érzelmei, az érzései vezérlik, és ő a legszenvedélyesebb csillagjegy is. Ne ébreszd fel benne a féltékenységet, mert addig faggat, addig gyötör a kérdéseivel, amíg azt mondod, amit hallani akar, függetlenül attól, hogy az valóban fedi a valóságot vagy sem. Képtelenség érvelni ellene, meg sem hallgat, mert magában már bosszút forral.

A Bika a legmakacsabb típus

bika horoszkóp csalódás csillagjegyekEltökéltség. A Bika legjobb és legrosszabb tulajdonsága is egyben. Nem lehet őt megállítani az elhatározásában, amit akar, megteszi. És ez is lehet épp úgy jó, mint rossz, az adott helyzettől függ. Szinte elviselhetetlenül makacs. Gyűlöli a változásokat, az alkalmazkodás sem az erőssége. Ha valamit egyszer a fejébe vesz, a leglogikusabb érvekkel sem tudod a véleményében megingatni. Amikor pedig fenyegetve érzi magát, szívtelen és könyörtelen eszközöket is bevethet a saját védelme érdekében. Kétségtelenül a javára írható, ő az egyik leghűségesebb csillagjegy. Ha sikerül a bizalmát elnyerned, a végsőkig kitart melletted. Vonzó, sármos, lehengerlő, gyengéd és nagyon figyelmes. Nem véletlenül vonzódsz hozzá olyan erősen. A Skorpióhoz hasonlóan ő sem bocsátja meg az árulást. Személyes küldetésének érzi, hogy tönkretegyen. Kitartó társra találhatsz benne, de jobban teszed, ha nem akarod a haragját megismerni.

A Kosnak saját maga a legfontosabb

kos párkapcsolat horoszkóp csalódásA Kosra nem lehet azt mondani, hogy érzelgős típus lenne, céltudatosnak annál inkább lehet őt nevezni. Mindent és mindenkit a céljai mögé rendel, mindennél fontosabb, hogy megvalósíthassa az álmait. Gondolkodás nélkül söpör félre, ha keresztezed az útját, vagy akadályozod a terveiben. Mindent megtesz azért, hogy győzhessen. Ilyenkor az sem igazán foglalkoztatja, mennyire érzed őt fontosnak, vagy mennyire töri össze a szívedet. Amikor az érdeke úgy kívánja, eszközként használ téged. Önző és magának való, a saját érdekét nézi. Számolnod kell azzal is, a párkapcsolat sosem lesz számára a legfontosabb, még akkor sem, ha igazán beléd szeretett. Vonzó, hiszen nagyon határozott és lehengerlő típus. Mégis légy vele is óvatos.

(via RelRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top