Horoszkóp

Melyik fát választod? Bámulatos igazságot fed fel rólad

Nézd meg ezeket a pompázatosan színes fákat. Melyik tetszik a legjobban? Melyiket választanád? Döntésed többet árul el rólad, mint sejtenéd. Bámulatos igazságokat tudhatsz meg magadról. Ha szereted a személyiségteszteket, ezt most mindenképpen érdemes kipróbálnod. Teszteled magad?

Csodaszép rajzok, rendkívül inspiráló színek és formák. Melyik fát választod? És vajon milyen igazságot fed fel a döntésed rólad? Izgalmas személyiségteszt következik. Nézd meg tehát a rajzokat, és válaszd a legszebbet vagy bármelyiket, amelyik valamiért magára vonja a figyelmedet.

személyiség teszt színes fák önismeret

Ezt fedi fel az 1. fa a személyiségedről

A legtöbben ezt a fát akkor választják, amikor valami hiányzik az életükből, amikor változtatni szeretnének, mert nem elégedettek azzal, ami épp most zajlik körülöttük. A mottód ezért vélhetően az lehet, hogy „engem is vár valahol a boldogság”. Ha jelenleg nem is érzed magad igazán sikeresnek, mégis elmondható rólad, hogy bátor és kezdeményező típus vagy, erős benned a tudásvágy, minden újdonság érdekel. Nyitott vagy a változásokra, sőt gyakran égsz a vágytól, hogy végre történjen már veled valami. Az is biztos, nem sokáig maradsz a mostani állapotban, néhány hét múlva már biztosan valamelyik másik fát választanád. Nem véletlenül.

Ezt mondja el a személyiségedről a 2. fa

Kitartó, állhatatos és megbízható személyiségtípus vagy, aki képes türelemmel kivárni a legjobb lehetőségeket. Sosem iszol előre a medve bőrére, a terveket alaposan végiggondolod, és csak akkor ünnepelsz, amikor átléptél a célvonalon. Amibe belefogsz, végigcsinálod, sosem adod fel félúton. Az is igaz, pontosan ismered az értékeidet, tudod, mi az, amire érdemes energiát fordítani. Az önbizalmad megfelelő, nem értékeled túl a képességeidet és a lehetőségeket sem. Kiváló a problémamegoldó képességed, pontosan látod a lényeget. Megbízható és nagyon hűséges típus vagy. A változásokat nem kedveled, főleg azokat, amelyekre képtelenség logikus magyarázatot találni.

Ezt árulja el a személyiségedről a 3. fa

Kreatív és nagyon eredeti típus lehetsz, ha ezt a fát választottad. Sosem követed az elvárásokat, ha teheted, nem lépsz kétszer ugyanabba a folyóba, és a sablonosságot sem kedveled. Érdekel minden újdonság, folyamatosan gyűjtöd az inspirációkat. Nagyon vonzó és karizmatikus a személyiséged, öltözködési stílusod egyedi és ízléses. Pontosan tudod, mi az, ami igazán jól áll neked. Viszont könnyen változhat a hangulatod, mert hagyod magad befolyásolni. Remek a kommunikációs képességed, bármilyen helyzetben és bárkivel meg tudod osztani a gondolataidat. Te is képes vagy másokat befolyásolni, mert szinte mindenkor sikerrel érvényesíted az ötleteidet, az akaratodat a többieknél.

Ezt fedi fel a személyiségedről a 4. fa

Számodra teljesen mindegy, hogy éppen nyár vagy tél van, és milyen az időjárás, teszed a dolgaidat, mintsem törődve a külső körülményekkel. Nem véletlen az sem, hogy szinte mindenkor „te nyered el a sárga trikót”. Következetes és nagyon céltudatos embernek ismernek téged, aki pontosan tudja, hogyan valósíthatja meg az ötleteit a fizikai világban, hogyan haladhat a leghatékonyabban a számára rendelt úton. Szerinted kétféle látásmód létezik, az egyik a hamis, a másik pedig az egyéni, a szubjektív. Természetesen utóbbit követed és képviseled. Szívesen versenyzel, és az is biztos, hogy a nyerők, a sikeresek közé tartozol.

Ezt árulja el rólad az 5. fa

Bámulatosan empatikus és rendkívül mélyen érző típus vagy, ha ezt a képet választottad. Nagyon könnyen át tudod érezni mások helyzetét, problémáját, képes vagy egyaránt osztozni örömükben és bánatukban is. Éppen ezen okból nagyon erősen hatnak rád mások érzelmei. Könnyen befolyásolnak téged a körülötted élők, hiszen inkább csak akkor vagy boldog, amikor őket is annak látod. Gyűlölöd a vitákat, a konfliktusokat, a félreértéseket. Inkább engedményeket teszel akár a saját rovásodra is, csak elkerülhesd a veszekedéseket, az összetűzéseket.

(via space to the world)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top