Horoszkóp

Melyik szemet választod? Ez olvasható le rólad

A szem a lélek tükre. Bámulatosan sok minden olvasható ki belőle. Az érzelmeid, a lelki állapotod mellett a személyiséged, de talán még a gondolataid is megfejthetők belőle. Vajon mit mesél rólad a szemed? Mi az az izgalmas információ, ami leolvasható rólad? Válassz egy mágikus szemet, és máris mindent megtudhatsz.

Ezek a mágikus szemek áldást és harmóniát sugározhatnak, de éppen így meg is babonázhatnak téged. Hogy megtudhasd, számodra mit üzennek, mit fednek fel rólad, nem kell mást tenned, mint választani a képek közül egyet. Nézd meg alaposan valamennyit, lehetőség szerint ne siesd el a döntést. Akkor találhatsz rá az igazán neked szóló válaszra, ha az intuíciódra hallgatva választasz.

mágikus szemek személyiség teszt

Ezt árulja el az 1. mágikus szem

mágikus szem személyiség tesztA tűz a szenvedély szimbóluma, ezért biztosan lelkes és rendkívül motivált a személyiséged, ha ezt a képet választottad. Szereted az életet, szenvedélyes vagy a szerelemben, keresed a kihívásokat, a kalandokat, spontán és váratlanul döntesz, ha a helyzet úgy hozza. A kitűzött célokat megvalósítod, sosem adod fel az álmaidat félúton. Ami a leginkább bosszant, ha nem tudod elengedi a múlt történéseit. Rá kell jönnöd, ehhez a kulcs a megbocsátás. A tűz építhet, de éppen ennyire rombolhat is. Rajtad áll, mit kezdesz a benned rejlő perzselő energiával.

Ezt fedi fel rólad a 2. mágikus szem

mágikus szem tesztMindenkor szeretnéd megérteni, mi és miért történik veled, ha ezt a képet választottad. A világ mélyebb értelmét keresed. Tudni szeretnéd, vajon mi történhetett volna, ha egy másik utat választasz. Talán túlzottan is szigorú vagy önmagaddal, hiszen mindenkor a tökéletesre vágysz. A lelked nagyon tiszta, szívesen segítesz másoknak, mégis el kell fogadnod, mindenki a saját útját járja, senkit sem óvhatsz meg a hibáktól, amit meg kell tapasztalniuk a fejlődéshez. Nem bízol eléggé önmagadban, pedig az egyik legfontosabb feladatod éppen ez lenne. Senki sem tökéletes, mert ha az lenne, feladata sem akadna a földön. Nem baj, ha hibázol, hiszen a hibáid mindenkor téged szolgálnak, csak ismerd fel, mit tanítanak neked.

Ezt árulja el rólad a 3. mágikus szem

mágikus szemek személyiség tesztNagyon sok tapasztalatot gyűjthettél a múltban, ha ezt a szemet választottad. Talán jóval több áldozatot hoztál, mint amennyit az élet megkívánt tőled, elveszíthettél valamit vagy valakit, ami vagy aki igazán értékes volt számodra. Viszont éppen ezeknek a fájdalmas tapasztalatoknak köszönheted, hogy sokat fejlődtél, és az lehetsz, aki most vagy. Erősebb és bölcsebb ember lettél. Döntsd el, milyen célokat szeretnél megvalósítani, a bölcsességednek köszönhetően pontosan fel tudod mérni, mi az, ami igazán fontos, amiért érdemes tenni. Nagyon kreatív és teremtő időszakot élsz, ezért mindenképpen érdemes kihasználod az adódó lehetőségeket.

Ezt fedi fel a 4. mágikus szem

mágikus szem tesztNagyon titokzatos típus lehetsz, ha ezt a mágikus képet választottad. Mesteri fokon manipulálsz másokat. Könnyedén elrejted, amit nem akarsz megmutatni magadból, de azt is jól ki tudod hangsúlyozni, amit viszont igen. Csak a hozzád igazán közel állók ismerhetnek téged, hiszen alapvetően bizalmatlan típus vagy, nehezen engedsz közel magadhoz másokat. Talán a múltban elárultak téged, ezért lettél a kelleténél is óvatosabb. Védőfalat húzol magad köré, és mindenkivel kellő távolságot tartasz. Könnyen lehet, éppen ezért maradsz le a legnagyszerűbb lehetőségekről. Itt az idő, hogy végre megnyisd a lelked és elengedd a múltból hozott félelmeket.

Ezt árulja el rólad az 5. mágikus szem

mágikus szem személyiség tesztBámulatos képességgel rendelkezel, hogy magadban tarts minden lényeges és érzékeny információt. Szívesen figyeled mások viselkedését, ezért pontosan tudod, milyen „játékot” vess be ahhoz, hogy elérd a célod a párkapcsolatban vagy az életed bármely más területén. Annak ellenére, hogy őszinte típus vagy, mégsem akarod, hogy a többiek mindent tudjanak rólad. Azt mondod el, amit igazán fontosnak tartasz, az információ minél mélyebb, annál kevesebben tudhatnak arról. Számtalan kincs rejlik a szívedben. Aki igazán bátor és bölcs hozzá, megtalálhatja az érzéseidhez vezető kulcsot. Ez persze csak néhány embernek sikerül, hiszen a lelki társaknak nyílsz csupán meg.

Ezt fedi fel a 6. mágikus szem

mágikus szem személyiség tesztRendkívül vonzó a benned rejlő életenergia, különleges aura ragyog körül. Nem véletlen, hogy sokan kedvelnek téged. Nagyon szereted és óvod a természetet, a természet csodái magukkal ragadnak. Spirituális gyógyító képességgel rendelkezel, már a belőled áradó erővel is gyógyítóan hatsz a körülötted élőkre. Használd bátran a gyógynövények erejét a magad és mások gyógyulására. Ha esetleg eddig nem tetted volna, érdemes megtanulnod, felfedezned a titkaikat. Kétségtelenül arra születtél, hogy segíts és ösztönözz másokat. A természetben tudsz feltöltődni a leghatékonyabban, tölts ezért a friss levegőn a lehetőség szerint minél több időt.

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top