Horoszkóp

5 biztos jel, hogy lélektársaddal találkoztál

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki különösen közel áll a lelkéhez, akivel szinte megmagyarázhatatlan kapcsolat fűzi össze. Ezek a kapcsolatok sosem a véletlen művei, mondhatni az égben köttettek. Számtalan biztos jele van ugyanis annak, amikor lélektársaddal találkozol. Mint ez az 5 is például. Melyiket ismered fel?

Rokonlelkeddel vagy a lélektársaddal számtalan, az előző életekben gyűjtött közös tapasztalat köthet össze. Nem csak szerelmedben találhatsz a rokon lelkedre, ugyanígy lehet ő a legjobb barátod, de akár valamelyik testvéred vagy szülőd is. Ezek a legbiztosabb jelek, amelyek igazolják, lélektársaddal találkoztál.

1. Hasonlóak az értékeitek

Annak ellenére, hogy számtalan kérdésben eltérő véleményen vagytok, az életben képviselt értékeitek azonosak. Hasonlóan gondolkodtok és éreztek a világ történéseivel kapcsolatosan. Könnyen lehet, bizonyos témákat illetően nem mindenkor és mindenben értetek egyet, mégis a legtöbb esetben azonosan gondolkodtok. Mindez nagyon biztos jele, hogy találkoztatok már az előző életekben, és rokon lelkek vagytok.

2. Értékelitek egymást

Nagyra értékelitek egymást. Fontos számodra lelki társad véleménye még akkor is, ha nem értesz vele mindenkor egyet. Ösztönösen, magától értetődően bízol meg benne. Valójában sosem volt rá szükség, hogy kivívjátok egymás bizalmát, lelketek mélyén az első perctől tudtátok, nincs mitől tartani a másik társaságában. Támogatjátok, mélyen tisztelitek egymást.

rokonlélek lelki társ jelek

Rokon lelkeddel vagy lélektársaddal szavak nélkül is értitek egymást

3. Őszinték lehettek egymáshoz

A belülről fakadó őszinteség szintén annak bizonyítéka, hogy lelki társak, rokon lelkek találkoztak egymással. Önmagadat adhatod, azt mondhatod, amit gondolsz és érzel, mert tudod, hogy társad is pontosan ugyanígy gondolkodik veled kapcsolatban, és nem fog sosem félreérteni téged.

4. A lelki társak egymást is tanítják

Rokon lelkekként kölcsönösen tanítjátok egymást. Nem tudatosan teszitek persze, ez esetben is önmagatokat adjátok. Formáljátok, alakítjátok egymás személyiségét anélkül, hogy bármit is a másikra erőltetnétek. Ösztönösen tartotok tükröt egymásnak, segítve ezzel a másikat a lelki fejlődésében.

5. Lélektársadat segíted a sorsútján

Bármikor és bármilyen kérdésben kérhetsz tanácsot, javaslatot a rokon lelkedtől. Tökéletesen értitek egymást akár szavak nélkül is, hiszen azonos hullámhosszon rezegtek. Támaszt nyújtotok jóban-rosszban, el sem tudjátok képzelni, hogy cserben hagyjátok egymást a bajban, és persze a másik örömében is osztoztok. Támogatod, segíted őt a sorsútján tett lépéseiben is, ahogyan ő is mindenkor melletted áll, ha szükségét érzed. Tudattalanul is pontosan tudjátok, mire vágyik a másik.

(via ask angels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top