Horoszkóp

5 jel, hogy lélektársaddal hamarosan találkoztok

Mindenki arra vágyik, hogy lélektársával, avagy a nagy Ő-vel hozza össze a sorsa. Hogy valóban összetalálkozhass azzal a lélekkel, akivel a születést megelőzően váltatok ketté, könnyen lehet, számos más párkapcsolatot kell megélned. Csalódásokon, fájdalmakon keresztül vezethet az út hozzá. Honnan és milyen jelekből tudhatod, ha az ismerkedésre már nem kell sokat várnod? Íme, az 5 legjellemzőbb. Vajon felismerted már?

Talán már olyan sokszor törték össze a szíved, hogy nem akarsz több fájdalmat. Az is előfordulhat, olyan hosszú ideje zártad be magad, hogy újabb esélyt adni valakinek óriási kihívásnak tűnik. Mégis a számtalan csalódást követően rátalálni újra a szerelemre, a legértékesebb, ami veled történhet. Az igazi és szeretetteljes kapcsolathoz gyakran fájdalmakon keresztül vezet az út, mert így lesz az még értékesebb. Te is megérdemled a szerelmet, megérdemled, hogy lelki társaddal egymásra találjatok. Az is igaz, mindez akkor és ott történik meg veled, amikor arra a legkevésbé számítasz. Lelked ugyanakkor érzi lélekpárod energiáját, ezért a találkozást előtt különleges jelzésekre figyelhetsz fel. Milyen jelekből tudhatod, hogy közelít a szerelem? Íme a legjellemzőbbek.

1. Romantikus álomra ébredsz

A lélek az álmokon keresztül üzen. A találkozás előtt gyakori, hogy romantikus, érzelmes álomra ébredsz, kristálytisztán emlékszel a részletekre is. Persze nem tudod, ki volt az álom másik főszereplője, mindenesetre úgy tűnik, hamarosan fény derülhet a titokzatos idegen kilétére. Az is megeshet, az álomból szinte semmire sem emlékszel, mégis nagyon kellemes érzések kavarognak benned egész nap.

2. Szerelmet látsz magad körül

Nagyon erős jel és üzenet, amikor folyton szerelmes párokba botlasz. Korábban fel sem tűntek az ölelkező vagy vidáman csevegő szerelmesek. Az is nagyon jellemző lehet, hogy bekapcsolod a rádiót, és szerelmes dal szólal meg, vagy csak vásárolsz az egyik üzletben, és belépve ott is szerelmes dallam csendül fel. Mindebből sejtheted, lélektársaddal közelebb lehet hozzád, mint gondolnád.

3. Elengeded a tökéletesnek vélt partnert

Szinte mindenkinek van egy képe a számára ideális társról. Hogyan nézzen ki, hogyan beszéljen, milyen külső és belső tulajdonságai legyenek. Valószínűleg számtalanszor elképzelted, milyen lenne, amikor egymásra találnátok. Az igazság az, hogy ezekből az álmokból valósulnak meg a rossz párkapcsolatok, mert akkor ez esetben a saját elképzeléseid után haladsz. A lélektársadat nem kell keresned vagy kutatnod, ő talál rád. Ne a szőke herceget keresd, hanem adj esélyt az érzésnek, hogy a hozzád illő társsal felismeritek egymást. Egyáltalán nem biztos, hogy ő is szőke vagy kék szemű lesz. Ha az ideálishoz ragaszkodsz, könnyen lehet, elsétálsz a lélekpárod mellett esélyt sem adva a megismerkedésnek.

lélektárs lelki társ találkozás jelek

Ezekből a jelekből tudhatod, hamarosan találkozol a lélekpároddal

4. Megnyitod a szíved az új lehetőségek felé

Amikor valóban megnyitod a szíved, már szívesebben töltöd emberek között az időt, szívesebben találkozol idegenekkel. Örömmel teszel eleget a baráti és a családi meghívásoknak. A társasági összejövetelek és események mindig magukban hordozzák az esélyét, hogy lélektársaddal összeismerkedjetek. Add meg magadnak és neki is a lehetőséget.

5. Energikusabbnak érzed magad

A két lélek érzékeli egymás energiáját. Mindebből te annyit vehetsz tudatosan észre, hogy hirtelen és a korábbi időszakhoz képest sokkal energikusabb, fittebb, vidámabb vagy. Ez egy olyan erős jelzés, amiből sejtheted, lélektársad egyre közelebb került hozzád, és nincs már messze az idő, amikor összetalálkoztok. Amikor eljön a pillanat, szinte egyetlen kézfogásból, egyetlen pillantásból érezni fogod, pontosan ő az, akire egészen eddig vártál.

(via life coach code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top