Ezt üzeni neked Mihály arkangyal

Kari Szilvia | 2018. Február 19.
Az angyalok folyamatosan segítenek, és megszakítás nélkül szeretnétek kapcsolatba lépni veled. Az égiek spirituális üzenetét ezúttal Mihály, a legfőbb arkangyal tolmácsolja számodra. Hogy megismerhesd a személyes angyali üzenetet, csupán annyi a dolgod, hogy válassz egyet a képek közül.

Mihály arkangyal üzenetét olvashatod az alábbiakban. Ehhez előbb nézd meg a képeket, majd válaszd azt, amelyiket a legközelebb érzed a lelkedhez. Az angyali üzenetekhez görgess egy kicsit lejjebb.

Ez Mihály arkangyal üzenete, ha az első képet választottad

Mihály arkangyal szerint fontos feladat előtt állsz. Hogy bátorságot meríthess, és belevágj a nem könnyű munkába, kérd az ő vagy az angyalod segítségét. Szeretettel emlékeztet rá, hogy a változáshoz előbb döntést kell hoznod, hiszen csak azt követően lehetsz képes a feladatba belefogni, miután pontosan tudod, mit szeretnél megvalósítani. Melletted áll, védelmez, óv, segít, és irányt mutat az úton, amelyre rálépsz, de a kulcsot önmagadban, a választásodban kell keresned. Döntsd el tehát a célod, majd lépj a tettek mezejére.

Ez Mihály arkangyal üzenete, ha a második képet választottad

Mihály Isten jobbkeze, aki kötelességtudóan tesz eleget a Teremtő akaratának. Éppen abban a helyzetben vagy, amikor egyszerűen csak fordulj Isten felé. Mihály feladata sem más, mint a magasabb jó irányába terelgetni téged és a figyelmedet. Szeretetével azt súgja, már mindent megtettél önmagadért, amit lehetett, itt az idő, hogy higgy az isteni teremtés erejében. Valójában mindenkinek ez az útja, hogy eljusson Istenhez, az isteni szeretethez. Élj a nem mindennapi lehetőséggel.

Ez Mihály arkangyal üzenete, ha a harmadik képet választottad

Talán éppen arra vágynál a leginkább, hogy több igazán megbízható ember vegyen körül téged. Kérd Mihály arkangyalt, segítsen a múlt félelmeit, a bizalmatlanságot, a félreértéseket feloldani, melyek még mindig nyomasztják a lelkedet. A vonzás törvénye értelmében azt teremted meg az életedben, ami belül, a szívedben és a gondolataidban jelenik meg. Amikor szeretettel és hittel fordulsz az emberek felé, szeretetet és megértést kapsz viszonzásul. Mihály támogatásával olyan emberekkel találkozhatsz és ismerkedhetsz össze, akik segítenek felismerni a jót és a rosszat is.

Ez Mihály arkangyal üzenete, ha a negyedik képet választottad

Mihály és az őrangyalod is azt kéri tőled, hogy most elsősorban önmagadra figyelj. Talán túlzottan is kemény és szigorú vagy magaddal. A mostani a legalkalmasabb időszak arra, hogy felismerd, milyen fontos magadat is szeretned, és hogy légy önmagaddal is gyengéd és elnéző. Mások felé gondoskodó szeretettel fordulsz, a lelkednek is pontosan erre van most szüksége. Megérdemled a könyörületet, a megbocsátást, engedd meg hát mindezt. Mihály segít neked, fordulj hozzá bizalommal.

(via)

Exit mobile version