Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek született feleségek

Személyiségvonásainál fogva nem mindenki alkalmas és nem is mindenki vállalja a született feleségek szerepkörét. És ezzel nincs is semmi probléma. Az alábbi csillagjegyek ugyanakkor minden másnál jobban vágynak a feleségszerepre, és tulajdonságaiknak köszönhetően valóban tökéletes feleségek és anyák lehetnek. Vajon te is köztük vagy?

A Rák a szerető feleség szinonimája

rák született feleség horoszkópA Rák mondhatni feleségnek született, avagy ő a született feleség. Kellően érzékeny és figyelmes, a család a mindene, szerettei többet jelentenek számára, mint bármi más az életében. Nagyon ragaszkodó és odaadó csillagjegy, akkor a legboldogabb, amikor otthon süröghet a család többi tagja körül, amikor harmóniában, egészségben élhet. Romantikus természetének köszönhetően apró figyelmességgel ajándékozza meg a szeretteit, nagyon szívesen és örömmel gondoskodik róluk. Ha igazán komoly és megbízható, tartós szerelmi kapcsolatra vágysz, a legjobban teszed, ha ehhez egy Rák hölgyet keresel.

A Skorpió csöppet sem unalmas

feleség-anyag skorpió csillagjegy horoszkópA Skorpió nőt nem lehet nem észrevenni, hihetetlenül vonzó, nagyon erős a kisugárzása. Szenvedélyes természetének köszönhetően vele csöppet sem unalmas a házasélet. Mégis egészen másként izgalmas ő, mint a Kos vagy az Oroszlán. Bármit is tegyen, abba az érzéseit is beleadja, figyelmes, hűséges, nem mellesleg igencsak temperamentumos típus is. Nem viseli a vetélytársakat, nagyon könnyen féltékeny lesz. Ha nem követed el ezt a hibát, ehelyett kivívod a bizalmát, a teljes figyelmét, bámulatos társra lelhetsz benne. Nemcsak a külső tulajdonságai okán irigyelnek majd téged sokan, hanem azért is, mert ez a gyönyörű nő rendkívül házias, gondoskodó és nagyon mély érzésű is egyben. Méltán illik rá a tökéletes feleség jelzője.

A Mérleg bámulatos feleség-anyag

mérleg csillagjegy feleség-anyag horoszkópA Mérleg nagyon szerethető és figyelmes barátnő vagy feleség lehet. Amellett, hogy a baráti társaságok lelkes kis motorja, számára a párkapcsolat is különleges és egyedi értéket jelent. Magas érzelmi intelligenciájának köszönhetően mindenkor a békére, a harmóniára törekszik, nem szívesen megy bele a vitákba, veszekedésbe, inkább érett felnőttként próbálja orvosolni a kapcsolatban felmerülő problémákat. Született diplomata, pillanatok alatt rendet tesz vitatkozó gyerekei között anélkül, hogy a hangját egyszer is felemelné. Nem véletlenül népszerű a barátai között, hiszen a belőle áradó nyugalom és szeretet erősen inspirálja a többieket. Ha békés, boldog és nyugodt párkapcsolatra vágysz, a Mérlegnél nem találhatnál ehhez megfelelőbb feleséget.

A Bika tökéletes feleség

bika nő tökéletes feleség horoszkópA legjobb feleséganyagok listájáról a Bika sem hiányozhat. Vele talán icipicit nehezebb kijönni, legalábbis eleinte, de ezt az apró hibát érdemes elnézni neki. Bámulatos társ, magabiztos, önálló, céltudatos, szorgalmas és nagyon hűséges típus. A kapcsolat elején némi türelemre lehet szükséged mellette, de hamarosan megtapasztalhatod, szerelmed meghálálja a megszavazott bizalmat. Nagyon mélyen érez és nagyon tud szeretni, ragaszkodó, és mindent megtesz érted. Romantikus alkatánál fogva sosem felejti el a legfontosabb eseményeket. Nagyvonalú és segítőkész, nem mellesleg nagyon vonzó külsővel rendelkezik. Az egyik legszebb nő a csillagjegyek között. Imádni való, bájos, valódi született feleség.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top