Horoszkóp

Ilyen kutyát válassz a horoszkóp szerint

Ki ne szeretné tudni, mégis melyik kutyafajtával találhatja meg a legnagyobb összhangot és barátságot? Keresd ki a csillagjegyed és olvasd el, melyik kutyust érdemes választanod. Cukik, igaz?

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként aktív, sportos, energikus, mondhatni fáradhatatlan típus vagy. Pontosan ilyen kutya illik hozzád, akivel közösen meríthetitek le egymás energiáját. A német juhász független, szabad, céltudatos és nagyon okos, akárcsak te.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként kitartás, hűség, megbízhatóság, praktikusság jellemez. Makacs természetedhez nem is illene jobban más kutya, mint a berni pásztor. A játékos nagy maci hűséges és imádni való társad lesz. Nem lepődj meg, ha néha ő is a saját feje után megy.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként nyitott, vidám, társaságkedvelő és kifejezetten cserfes típus vagy. Híres az intelligenciád is, ezért hozzád kifejezetten értelmes és nagyon vidám kutya illik, olyan, akit bátran magaddal vihetsz a barátok közé is. Az imádni valóan aranyos welsh corgi tökéletes választás.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként érzékeny és nagyon kedves a személyiséged. Olyan kutyus illik igazán hozzád, amelyik nemcsak hűséges és kitartó társad, de szemében láthatod az érzelmeket. A hosszú fülű, szomorkás tekintetű basset hound az a kutya, amelyiknek egyszerűen képtelen leszel ellenállni.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként tekintélyt parancsoló a megjelenésed. Pontosan tudod, mit akarsz, határozottságod, magabiztosságod példaértékű. Nem is meglepő választás a golden retriever, jelenj meg vele bárhol is, a siker, a feltűnés nem marad el. Neked pedig épp ez a célod, nem igaz?

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként meglehetősen  maximalista típus vagy. Így nem véletlenül illik hozzád olyan kutya, amelyik nemcsak tiszta és könnyen kezelhető, de játékos és nagyon okos is. A border collie juhászkutyát bármire megtaníthatod, nagyon szeretetreméltó, és mindent tökéletesen tesz meg érted.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként kecsesség, elegancia, szépség, vonzó külső jellemez. A hozzád illő kutya pontosan ilyen eleganciát és tökéletességet sugall. Milyen más kutyus is lehetne számodra megfelelőbb választás, mint az agár. Már el is képzelted, ahogy egymás mellett sétáltok az utcán, ugye?

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként a mély érzelmek, a megbízhatóság, az igaz barátság híve vagy. Tökéletes és hűséges társra találhatsz egy tüneményes border terrier személyében. Nemcsak hozzád hasonlóan rendkívül intelligens kutyus, de kitartóan követ mindenhová, és persze nagyon mélyen szeret.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként a szabadságról szól az életed. Nem szereted a korlátokat, ahogyan azt sem, ha megmondják, mit tehetsz és mit nem. A csodaszép és hozzád hasonlóan mozgékony ausztrál juhászkutya óriási térre és függetlenségre vágyik. Igaz és kitartó társra találsz a személyében, hiszen azonnal megértitek egymás kívánságát.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként szigorú szabályok szerint éled az életed. Megbízható és nagyon talpra esett típus vagy. Szereted az otthon nyugalmát, a harmóniát. Pontosan ezt érezheted egy bernáthegyi társaságában. Ne lepődj meg ugyanakkor, ha – már csupán a méretéből adódóan is – inkább az ő akarata érvényesül majd.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a szabadság, a függetlenség híve vagy. Igaz, egy kutya korlátokat jelent, hiszen sosem hagyhatod őt magára. A Cavalier King Charles spániel kedvessége és játékossága meglágyítja a szíved, nem beszélve a kutyus bámulatos intelligenciájáról. Könnyedén megtaníthatod őt szinte bármire.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként egyedi intuíció és művészi érzék jellemez. Az uszkár pontosan az a kutyus, amelyiket könnyedén taníthatod meg a legakrobatikusabb, már-már művészi mozdulatokra, sőt akár a zenére is. Imádja a mozgást, nagyon vidám és játékos, így az is biztos, mellette elfelejted majd az unalmas estéket.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top