Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legszuperebb gazdi

A horoszkóptól megszokhattad, hogy az élet minden területén számíthatsz a tanácsaira, legyen szó karrierről, szerelemről, pénzről, családról. Csillagjegyedből az is kiolvasható, mennyire szereted az állatokat, és persze az is, milyen gazdi válik belőled. Most bemutatjuk a négy a legnagyobb állatbarátot, a legjobb gazdi-alapanyag csillagjegyet. Nos, te is köztük vagy?

A Bika

A Bika praktikus, rendkívül gyakorlatias csillagjegy, ez a tulajdonsága pedig jól jön az állatok gondozásakor is. Mielőtt örökbe fogadna, magához venne, előbb megbizonyosodik, hogy a személyiségéhez és a körülményeihez legjobban passzoló kutyát választotta-e. Ő maga is hűséges és megbízható, a kutyák közül ezért a golden retriever, a berni pásztor különösen jól illik hozzá. Nem mellesleg nagyon következetes gazdi válik belőle.

A Kos

A Kos tele van energiával, ezért sosem lesz lusta, ha játszania kell a kedvencével. Bátran választhat éppen ezért kiskutyát, mert győzni fogja lendülettel, szívesen sétál vele akár többször is egy nap. Aktív, mozgékony, játékos, vidám és nagyon lelkes kutyus illik hozzá, akivel a legjobb barátok is lesznek egyben. 

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb gazdik

A Rák

A végtelenül érzelmes Ráknak azért van szüksége kisállatra, hogy mindig legyen mellette valaki, akivel együtt örülhet, aki megvigasztalja, amikor bánata van. Ő az, aki remekül ráérez kedvence szükségleteire, ezért csodálatosan gondoskodó és nagyon szeretetteljes gazdi válik belőle.

A Bak

Praktikus, ambiciózus, fegyelmezett és türelmes – ez mind jellemző a Bakra, akárcsak a legjobb gazdikra. Ő nem hóbortból tart állatot, vagy azért, mert ez a trend, hanem mert odafigyelő, gondos és nagyon következetes gazdi szeretne lenni. Minden készsége adott ehhez, akár profi kutyakiképző is válhat belőle.

msn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top