Horoszkóp

Ebből tudhatod, szerelmes beléd a párod a horoszkóp szerint

A csillagjegyek másként szeretnek, másként mutatják ki érzéseiket. Akadnak közöttük, akik nagyon visszafogottak, ettől persze még nagyon mélyen érezhetnek, másokból pedig csak úgy árad a szeretet. Hogy megtudhasd, párod valóban szerelmes-e beléd, viselkedéséből és persze a horoszkópjából kiderül.

A Kos (március 20. április 19.)

Kos jegyű párod született vezető, akitől csöppet sem áll távol, hogy másokat irányítson. A párkapcsolatban pontosan ugyanígy szereti, ha az ellenőrzése alatt tudhatja a dolgokat. Amikor a Kos igazán szerelmes, ugyan próbálja az érzéseit kontrollálni, a szeretete mégis meleg és teljesen egyértelmű.

Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyű társad szintén szereti a dolgait maga felügyelni, ugyanakkor az élvezetek a gyenge pontja. Márpedig amikor a kémia igazán beindul nála, horoszkópja szerint elképesztően szenvedélyes és forró típussá válik. Rendkívül érzéki partner, aki hagyja magát az érzésekben sodródni.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyű szerelmed vidám, szórakoztató, szenvedélyes és reménytelenül romantikus típus. Nem szeret egyedül lenni, így amikor igazán szerelmes lesz, szinte semmi más nem lesz fontos neki, csak te. 

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyű párod rendkívül érzelmes típus, mégsem megy neki a falnak, amikor igazán szerelmes lesz. Még akkor is óvatos, amikor valóban őszintén szeret. Abban reménykedik, benned megtalálta végre az igazi társát. Olyasvalakit keres, aki leveszi róla a terheket, de inspirálja is őt.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyű társad ritkán kerül bajba, ha párkeresésről van szó. Rendkívül vonzó, a kisugárzásának és igazán karizmatikus a személyiségek nem könnyű ellenállni. Az Oroszlán szíve óriási, ezért könnyedén lesz szerelmes. Mégis nagyon vigyáz a függetlenségére. Bármennyire is szeret, néha vágyik rá, hogy egyedül legyen.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyű párod úgy tesz, mintha csöppet sem lenne szerelmes, mindezt csak azért teszi, mert óvni akarja magát. Úgy gondolja ugyanis, a szerelem sebezhetővé teszi. Nem könnyű rajta eligazodni. Az biztos, időre van szüksége, mire kimutatja az érzéseit. Ennek ellenére, biztos lehetsz benne, nagyon szeret téged.

Ebből tudhatod, hogy szerelmes beléd a párod
Ebből tudhatod, hogy szerelmes beléd a párod

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyű szerelmed sem dönt egyetlen randevú után. Hosszabb időre lehet szüksége, mire úgy dönt, érdemes lehetsz a szerelmére. Ha eljut erre szintre a kapcsolat, az érzései megkérdőjelezhetetlenek.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyű párod érzelmes típus, és biztos lehetsz benne, nem játszik az érzéseiddel. Nagyon szenvedélyes, amikor igazán szeret. Hajlamos lehet az érzelmi drámákra, de inkább csak akkor, amikor nem érzi részedről a bizsergést. Meglehetősen makacs típus, ilyenkor érdemes hagyni, amíg lehiggad, és újra magára talál.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyű párod akkor érzi jól magát, ha szárnyalhat a szerelemben is. Ha nincsenek korlátok, ha keresheti a kihívásokat, a kalandokat. Imád utazni, azt szereti, ha párjaként te is pontosan ugyanígy gondolkozol. Előfordulhat, hogy a szerelmet akadályként éli meg, leginkább akkor, amikor korlátokat érez maga körül.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyű társad komoly gondolkodású partner. A párkapcsolatot is nagyon komolyan veszi. Szóval, ha még nem lennél erre kész, akkor ne lepődj meg, ha inkább valaki mást keres. Amikor Bak csillagjegyű társad igazán szerelmes, elképesztően szenvedélyes szeretőre találsz benne. Az is biztos, ő lesz egyben a legjobb barátod is.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyű szerelmednek óriási a szíve, az érzéseit mégsem igazán képes kimutatni. Amikor igazán szerelmes, rendkívül figyelmes partner és önzetlen szerető. Forró és igazán szenvedélyes az ágyban, szeretetéről az ölelése árulkodik.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyű párod nagyon szeretetre méltó, kedves, édes és mély érzésű típus. Pontosan ennyire érzékeny is, ezért a veszekedések nagyon mély nyomokat hagynak benne. Figyelj rá, hogy ne bántsd meg őt, hiszen hűséges és ragaszkodó típus. A szerelme valódi.

(via higher perspective)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top