nlc.hu
Horoszkóp
Ezt mondja el rólad, hogy a hét melyik napján születtél – 1. rész

Ezt mondja el rólad, hogy a hét melyik napján születtél – 1. rész

Elő az öröknaptárakat!

Az, hogy melyik nap születtél, sok mindent elárul a sorsodról. Kevesen tudják, hogy a hét minden egyes napjához egy bolygó, illetve istennő kapcsolódik, és éppen ezért az ősi mágiában a minden nap másféle mágiára alkalmas. Hasonlóképpen, a hét napjainak szülöttei más-más képességek birtokába kerülnek.

Hétfő

A Hold napja, amely Artemis/Diana védelme alatt áll. A Hold ereje a hétfőn születetteket nagyon erős látnoki képességekkel ruházza fel. A legtöbb hétfői gyermek nagyon érzékeny, empatikus. Általában kedvesek és halk szavúak. Sokan közülük álmatlanságban szenvednek, és hajlamosak a gyomorfájdalomra, amit lelki alapon fejlesztenek ki magukban. Ha odafigyelnek, hatalmas gyógyító lehet belőlük.

Tipp: A holdkő és az ezüst hétfőnként kiemeli a szépségedet.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Kedd

A Mars napja, melyet Árészhez, a háború istenéhez szoktak kapcsolni. A Mars gyermekei erős akaratúak, szenvedélyesek, könnyen lelkesednek. Spontán módon cselekszenek, és szeretik, ha megkapják, amit akarnak. A kedd szülöttei kivétel nélkül harcosok – még akkor is, ha ez elsőre nem látszik rajtuk. Fiatalon nagyon önfejűek, de idősebb korukban szívesen meghallgatnak több véleményt is, mielőtt döntenek. Hevességük miatt hajlamosak a balesetekre, de nagyon hűséges és lelkileg erős emberek. Természetes adottságuk van a támadó mágiára, és különleges képességeiket a lelkesedésük becsatornázásával tudják kiaknázni.

Tipp: Gyújts meg egy fűszeres illatú gyertyát, hogy több energiád legyen!

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Szerda

A hét harmadik napját a Merkúr bolygó uralja, és Hermész bölcsessége és ügyessége irányítja. Természetükből adódóan nagyon kíváncsiak a szerdán születettek, és őstehetségek az üzletkötésben és a kommunikációban. Lételemük, hogy minden egyes nappal tanuljanak, felfedezzenek valamit. A szerdán született emberek egyszerre több különféle ingert is képesek feldolgozni, ezért van az, hogy szinte bármilyen munkakörben megállják a helyüket. A szerdaiak általában elégedettek az életükkel. Tehetségesek a telepátiában és az asztrális projekcióban.

Tipp: A szerdához a gyöngyvirág kapcsolódik. Finom illata a memóriát is serkenti!

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Csütörtök

Csütörtök a Jupiter bolygóhoz kapcsolható, ezért a főistenségek, Zeusz, Jupiter, Odin attribútumait veszi át. Zeusz királyi természete alapvetően optimizmussal és jó szerencsével ajándékozza meg a csütörtöki gyerekeket. Erős igazságérzetük miatt mások tisztelik őket, és már gyermekkoruktól kezdve könnyen képesek eldönteni, mi a legjobb nekik. Így vagy úgy, de felhívják magukra a figyelmet, és elérik, hogy az akadályok elháruljanak az útjukból. A csütörtökön születettekben megvan a képesség, hogy boldoguljanak az életben, bár néha ez időbe telik. Általában jól neveltek, ugyanakkor metszően őszinték, ami néha problémákat okozhat.

Tipp: A türkiz a csütörtök köve. Gyógyító energiákért viseld ékszer formájában!

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

A hét további napjainak jelentéséről itt olvashatsz.

Forrás: Gostica

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top