Horoszkóp

5 karmatörvény, amely megváltoztatja azt, ahogyan élsz

A karma törvényei felérnek egy life-coach tanácsaival: a segítségükkel jobbá és teljesebbé teheted az életed!

A karmának az alapvető törvényein kívül léteznek az életmódunk apróbb területeire vonatkozó előírásai is. Ne szigorú szabályokra gondolj, hanem inkább hasznos és jóindulatú tanácsokra, amiket ha megfogadsz, az egész életed könnyedebbé és teljesebbé válhat!

1. Fókuszálj a céljaidra!

A jó karmához nem elég, ha másokon segítünk. Segíts magadon azáltal, hogy nem téveszted szem elől a céljaidat, hanem tudatosítod őket, és mindennap teszel értük!

2. Kapcsolódj a világhoz!

Természetesen a karma nem úgy érti, hogy lógj egész nap a Facebookon. A fontos az, hogy légy tisztában a körülötted lévő világ dolgaival, történéseivel, problémáival.

3. Vállalj felelősséget!

Akár a gyerekeidért, a szeretteidért, akár a beosztottaidért vagy a rászorulókért – vagy saját magadért. Érezd, hogy felelős vagy, és hogy a tetteid következményekkel járnak.

4. Tanulj meg nevetni magadon!

Az alázat elengedhetetlen a jó karmához – ahogy a humor is. Tanulj meg nevetni a hibáidon, és tiszteld magad azok ellenére is!

5. Légy türelemmel!

Légy türelmes és toleráns, nemcsak másokkal és a világgal, hanem magaddal szemben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top