nlc.hu
Horoszkóp

Jótanácsok a három tavaszi csillagjegynek

Jótanácsok a 3 tavaszi csillagjegynek

Nézzük, mire számíthatnak a tavaszi csillagjegyek a következő hónapokban?!

Halak

Karmikus kötelességed: eddig rajtad volt a hangsúly a párkapcsolatodban, ezt be kell látnod. Most a társad jön, neked kell őt támogatnod, hogy ő is megtalálja a helyét az életben. Pontosan tudod, hogy a párkapcsolat és a mindennapok mellett fontos, hogy legyen életcélja valakinek, most te leszel a múzsa, hogy ő megtalálhassa ezt.
Karmikus feladatod: a munka területe meglepetéseket rejt számodra, de ehhez le kell szállnod a földre. Ne a legnagyobb álmaiddal kezdd, kis lépésekben gondolkodj.

CSillagjegyek és a karmahoroszkóp

Fotó: Getty Images

Kos

Karmikus kötelességed: magad sem érted, mi történik veled, de egyre könnyedebben kezeled a nehéz helyzeteket. Most add át a tudásod, most kezdd el pártfogolni azokat, akik tőled várják az iránymutatást.
Karmikus feladatod: kezdj el magadra figyelni. Bármilyen kiegyensúlyozott és felszabadult vagy lelkileg, a nehézségek, traumák lehet, hogy nyomot hagytak a szervezetedben.

Bika

Karmikus kötelességed: tudod magadról, hogy mennyire hajlamos vagy ezer felé aprózódni, mindenki felé teljesíteni. Feltűnt, hogy ez meglátszik az életedben is, de ne csüggedj! Most jött el az idő, hogy felállítsd a fontossági sorrendet.
Karmikus feladatod: a kiválasztott emberekkel rendbe kell hoznod a kapcsolatodat. Találkozz velük, tisztázd a félreértéseket. A családtagok között azokkal foglalkozz, akiket legritkábban látsz, és akik a legidősebbek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top