nlc.hu
Horoszkóp

Karma és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek karmái

Melyik csillagjegyben születtél? Ezt a karmát hoztad magaddal.

A karma törvénye szerint az előző életek feladataival a jelen életedben is szembenézel. Nem véletlen éppen ezért az sem, hogy mikor és hol születtél, ahogyan annak is jelentősége van, milyen feladatok tornyosulnak előtted, és milyen személyiségjegyeid vannak.

Kos

Kos jegyűként az egyik gyenge pontod mindenképpen a türelem hiánya. Nagyon könnyen felkapod a vizet, könnyen dühbe gurulsz. Ez a tulajdonságod a régmúltban gyökerezhet, ezért csak az idődet vesztegeted a viselkedéseddel. Sokkal többet érhetnél el, ha megpróbálnál lassítani, és időt adnál magadnak. Végy néhány lélegzetet, gondolkodj, és csak azt követően cselekedj. Sokkal pozitívabban láthatod a dolgokat.

Bika

Bika jegyűként nagyon erős benned a hajlam a csökönyösségre, az önfejűségre. Könnyen lehet, a céljaidat eléred ezzel az előző életekből hozott tulajdonságoddal, csak ne lepődj meg, ha közben számtalan ellenséget szerzel. A karmád szerint az olyan személyiségjegyeket kéne magadban erősítened, mint a türelem. Hiszed vagy sem, de másoknak is megvan a saját álláspontjuk és véleményük, nem beszélve a céljaikról. Tanuld meg értékelni a többieket, és téged is értékelni fognak.

Csillagjegyek és a karma

Fotó: Getty Images/MARHARYTA MARKO

Ikrek

Ikrek jegyűként komoly problémáid vannak a koncentrációval. A figyelmed hol ide, hol oda szór, és hajlamos lehetsz a felületességre és pontatlanságra is. A határidőket sem igazán tartod be. Pontosan ezért nem vesznek komolyan mások. Változtatnod kellene a hozzáállásodon, légy megbízhatóbb és kitartóbb. Fejezd be, amit elkezdtél. Nemcsak az elismeréseket söpörheted be, de végre elégedettnek is érezheted magad.

Rák

Rák jegyűként nagyon gyakran lehetsz levert és kifejezetten rossz hangulatú, amit könnyen okozhatnak az előző életek tapasztalatai. Lényeges lenne a karmád feloldása érdekében, hogy a jelen pillanatára figyelj, élj a mostban, és ne a jövőd miatt aggódj folyton. Ha félsz változtatni, sosem alakulhat a jövőd úgy, ahogyan szeretnéd. Törekedj a pozitív gondolkodásra, és ne azt erősítsd magadban, hogy mennyire nem vagy boldog. Nagyszerű ember vagy, el kellene hinned végre.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként azzal valóban nincs semmi probléma, amikor célokat tűzöl magad elé. Azzal viszont annál több, amikor valami rossz történik veled, elviselhetetlenül agresszíven viselkedsz. Próbálsz nem hibázni, de vélhetően nem eléggé törekszel rá. Karmád szerint többet kéne gyakorolnod az alázatot, és nem azt gondolni, hogy minden jó dolog neked jár. Nem várhatod el, hogy mások folyton kiálljanak melletted, és ők vállalják helyetted a felelősséget. Egy idő után meg fogják unni, és magadra maradsz, ha nem változtatsz.

Szűz

Szűz jegyűként igencsak sok időt töltesz azzal, hogy a tökéletességet követeled másoktól, miközben durván ítélkezel. Próbáld elfogadni a többieket olyanoknak, amilyenek, és azzal is sokat segítenél a karmád feloldásán, ha nem ragadnál bele a saját hibáidba. Kövesd a saját utadat, és meglátod olyan emberekkel hoz össze a sors, akik a segítségedre lehetnek. A morgolódás és az elégedetlenség helyett változtass magadon, és az életed is pozitívan változik.

Mérleg

Mérleg jegyűként borzasztóan nehezen döntesz, már ha egyáltalán döntesz, és a cselekvés sem tartozik az erősségeid közé. A gyengeséged, a bizonytalanságod a múltból ered, a jelenben éppen ebben lát el az élet a legtöbb feladattal. Törj ki a megszokásaidból, a komfortzónádból, feszegesd legalább egy picit a határaidat anélkül, hogy számolnál a következményekkel. Kezdd el megvalósítani a céljaidat, és élvezd végre az édes sikert.

Skorpió

Skorpió jegyűként a téged képviselő állathoz hasonlóan viselkedsz. A skorpió – hozzád hasonlóan – folyton készen áll a szúrásra, védekezik, ha valaki megtámadná, a csípése pedig halálos is lehet. Nem véletlen, hogy a körülötted élők gyakran szenvednek a mérged következményeitől. Nem szükséges minden hibát elfelejteni vagy megbocsátani, de nem kéne ennyi energiát a bosszúba fektetned. Gondolkodj el rajta, hiszen pontosan ez a karmád…

Nyilas

Nyilas jegyűként nagyon őszinte embernek gondolod magad, aki csupa pozitív és örömteli dolgot tesz másokkal. Sajnos ez nincs mindig így, sőt az igazság az, hogy sokszor bántasz meg másokat anélkül, hogy észrevennéd. Hajlamos vagy az önzőségre, hajlamos vagy azt tenni, amit a szíved diktál, és közben nem érdekel, mit éreznek mások. Ha nem változtatsz a hozzáállásodon, mindenki elpártol mellőled. Az is okosabb lenne, ha előbb gondolkoznál és csak utána beszélnél.

Bak

Bak jegyűként a negatív szemlélet a legnagyobb ellenséged. Hajlamos lehetsz a kárörvendésre, szinte előre dörzsölöd a tenyeredet mások balszerencséjére. Karmád szerint a saját dolgaidat kellene kézben tartanod, mert így a sorsod útjára léphetnél. Ehhez viszont gyökeresen kellene változtatnod a világnézeteden és mindazon, ami körbevesz téged. A panaszkodás persze, hogy egyszerűbb, csak nem jutsz vele előrébb.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként hajlamos lehetsz egyszerre több dologba is belefogni. Mindezzel csupán annyi a probléma, hogy a feladatok mellett elhanyagolod a családodat és az életed más fontos területét is. A karmád pontosan azzal szembesít, hogy tölts több időt a szeretteiddel, és engedd őket közelebb a lelkedhez. És igen, a karma sosem könnyű, sőt mindig a legnehezebb pillanatokat vetíti eléd. 

Halak

Halak jegyűként hajlamos lehetsz a döntéseidért a felelősséget hárítani, és inkább a művészetbe, az alkotásba menekülsz. Sokan szélkakasnak látnak téged, mert mindig abba az irányba fordulsz, ahol megmondják, mit kéne tenned. Ha mindig másoktól várod a megoldást, magadat teszed tönkre. Ki kellene végre állnod önmagadért, a saját életedért, és azt tenned, amit te szeretnél a lelked legmélyén. Nézz magadba, vajon mit rejtegetsz legbelül?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top