nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy azt várja el, hogy csak rá figyelj

Miért akarnak folyton a középpontban lenni ezek a csillagjegyek?

Különböző módon fejezik ki, de mind a tizenkét csillagjegy vágyik a figyelemre. Ez a három viszont él-hal azért, hogy csak rájuk figyelj.

Amikor valaki megdicséri az eredményeidet, a gondolkodásodat vagy a külsődet, szárnyal az önbizalmad, jobban teljesítesz, jobbnak érzed magad. Sokszor valójában önbizalom-hiány áll a háttérben, amikor valaki folyamatosan mások figyelméért harcol.
A három legnyitottabb, magabiztos csillagjegynek helyén van az önértékelése, de megértheted, miért van szükségük mégis rá, hogy a reflektorfényben legyenek.

barátnők beszélgetnek

Fotó: Unsplash

Kos – imádja a versenyt, gyűlöl veszíteni

Hihetetlen energiával vág bele mindenbe, ott van a nagy dolgok létrejötténél. A horoszkóp első jegye, aki a való életben is erős vezető. Csakis a célra koncentrál, mindig nagyon motivált, és szereti, ha elismerik a sikereit. Nagyon türelmetlen, mindenkitől ugyanazt a tempót várja el, amit maga diktál – gyakran emlékeztetve erre másokat. Lelkesedésével képes ösztönözni és magával húzni a társait, imádja a versengést és gyűlöl veszíteni. Nyertesként elvárja a hangos ünneplést, de nem vágyik hízelgésre. Ha valójában a kedvében akarsz járni, fejtsd ki neki, mennyire inspiráló számodra a kitartása, ereje és a sikerei.

Ikrek – könnyedén és nyitottan a világban

Rendkívül kíváncsi, nagyon jól alkalmazkodik és elképesztően szociális. Elvárja hogy különlegességét ajnározd. Arra vágyik, hogy ismerd el eredeti gondolkodásmódját és sokoldalú személyiségét. Nagyon büszke rá, hogy minden területen megállja a helyét, mindenkivel képes szót érteni. Könnyen és gyorsan tanul, szeret minden újba belekóstolni, folyamatosan megújulni. Nyitottan áll hozzá az élethez, és képes megváltoztatni a nézőpontját, ha valódi indokokkal találja szemben magát. Csodáld nyitottságát, könnyedségét, és ahogyan kezeli az embereket – ettől valóban különlegesnek érzi magát.

Oroszlán – önbizalmával inspirál

Meleg és ragyogó személyisége szinte mindenki számára vonzó személlyé teszi. Lételeme, hogy folyton elismerd kreativitását, optimizmusát és nagylelkűségét. Emellett pedig szeretne inspirálni másokat, példás önbizalmával, kisugárzásával. Imádja a drámát és a drámai hatást, mindig ki akar tűnni megjelenésével, viselkedésével, és mindezekért bezsebelni a bókokat. Vezéregyéniség, aki szeret mindent irányítani. Az egója határtalan, de meleg szívével viszonozza, ha dicséred őt. Mondd el neki, mennyire szerencsés vagy, hogy a barátja lehetsz, mérhetetlen örömet okozol neki.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top