Horoszkóp

Így jelzi az univerzum, hogy kezdesz kiégni

Ha nem vagyunk egyensúlyban, könnyen kicsúszhat a lábunk alól a talaj.

Kár tagadni, hogy előfordulnak olyan periódusok az életünkben, amikor az összes érzelmi stressz, a munkahelyi stressz és a pénzügyi stressz is utolér minket, mi meg csak azt érezzük, hogy szépen maguk alá temetnek minket, ahogy egymásra halmozódnak. Ha ezek a feszültségek elérik csúcspontot, az gyakran szélsőséges kiégéshez, fáradtsághoz vagy akár depresszióhoz is vezethet. Ezt nem könnyű helyreállítani, ezért fontos, hogy figyeljük a jeleket, és tegyünk valamit még idejében. 

Mik a jelek?

1.) Gyakran álmodod, hogy keresel valamit, amit nem találsz, vagy elvesztettél

Az üldözéses álmok gyakran azt jelzik, hogy ideje lassítani és időt találni a pihenésre. 

2.) Gyakran beütöd a lábujjad, vagy más gondatlan balesetek történnek veled

Ez is arra utal, hogy lassítani kell vagy máshogy intézni a dolgaidat. Nem kell mindent rögtön megoldani, állj meg és szusszanj egyet, gondolkodj el, mielőtt cselekednél. 

3.) Elfelejted a találkozókat vagy a kötelezettségeidet

Túlterheled magad, és többet vállalsz be, mint amennyit elbírsz. Ha már sokadjára felejtesz el valami teendőt, elég erős jel, hogy túlzsúfolod a napjaid.

4.) Túlterheltnek és alulértékeltnek érzed magad 

Ha mindenre és mindenki számára igent mondasz, akkor nehéz lehet megszegni a szokást. Ha viszont állandóan mások kérését teljesíted, ne lepődj meg, hogy alulértékeltnek fogod érezni magad; ezt nem mások, hanem te gondolod magadról. Ez viszont szorongáshoz vezethet, és elveszítheted a céljaidat. Szánj magadra több időt, és másokra egy kicsit kevesebbet, ettől nem leszel rosszabb ember.

5.) Már nem szereznek neked örömet azok a dolgok, amik idáig igen

Ha eddig szerettél főzni, de most már csak kötelezően elvégzendő házimunkának érzed, vagy ha imádtál eddig sportolni, de már csak vonszolod magad a konditerembe, akkor lehet, hogy túl sokat csináltad mostanában és következésképpen elveszítetted az energiádat és a lelkesedésed. Hagyjál időt a pihenésre is, szüneteltesd kicsit a megunt dolgokat, esetleg keress (addig) új hobbit.

Forever Conscious

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top