Horoszkóp

Meglepő tények a csillagjegyedről, amiket eddig nem tudtál – 2. rész

Igen, tudjuk, a Rákok érzelmesek. Most valami újat mutatunk.

Ha ismered és követed a horoszkópodat, akkor biztosan tisztában vagy azzal, hogy milyen személyiségjegyeket szoktak asszociálni az egyes csillagjegyekhez – ezek legnagyobb része már-már közhelyszámba megy: a Rákok szuperérzékenyek, a Szüzek rendmániások. A Mérlegek döntésképtelenek, a Bikák olyan makacsak, mint az öszvér… vagy mint a bika. A sort persze nagyon sokáig lehetne folytatni. Most olyan, kevésbé ismert tulajdonságokat mutatunk, melyek ugyanúgy jellemzőek lehetnek az egyes csillagjegyekre – csak talán kevesebb szó esik róluk. Kétrészes sorozatunk második részét olvassátok. (sorozatunk 1. részét itt találod)

Az Oroszlánok csodás előadóművészek

Az Oroszlánok vidám, karizmatikus és kreatív emberek. Ebből is ered kivételes tehetségük az előadóművészetek terén. Szavalás, örömzenélés, motivációs beszédek – ezekben mind kiemelkedőek.

Az Oroszlánok kiváló előadóművészek. Fotó: Pexels.

A Szűz imád tanulni

Igen, a Szüzek gyakorlatias és keményen dolgozó, maximalista emberek. Ezen felül azonban nagyon szeretnek és tudnak is tanulni. Ide tartozik minden, a természetes kíváncsiságtól a gyönyörű jegyzetek fölött érzett örömön keresztül a sikerélményig. Elképzelhető, hogy az egyetem elvégzése után sem fejezik be a tanulást.

A Mérleg kiváló hallgatóság

Ezek a végtelenül korrekt és barátságos emberek tényleg képesek meghallgatni, amit mondani akarsz nekik – nemcsak ott ülnek, amíg elmondod, amit szeretnél, hanem valóban oda tudnak figyelni rád. Így ha osztatlan figyelemre vágysz, ülj le beszélgetni egy Mérleggel.

A Mérleg kiváló hallgatóság. Fotó: Pexels.

A Skorpiónak fantasztikus humorérzéke van

A Skorpió igazságszerető, bátor és optimista csillagjegy, ugyanakkor remek nevettetők is. Bár nem ők a közösség bohócai, nagyon egyedi, kicsit szarkasztikus humorérzékük miatt egy-egy megjegyzésük sokáig emlékezetes lehet.

A Nyilasok a legjobb útitársak

A Nyilasok tele vannak energiával, ugyanakkor nyitottságuk és kalandvágyuk a lehető legjobb útitárssá is teszi őket. Velük mindig történik valami, spontaneitásuk bevonzza az új élményeket. Így ha egy Nyilas hív utazásra, mindenképp tarts vele!

A Nyilas a legjobb útitárs. Fotó: Pexels.

A Bak remekül tud titkot tartani

A hatalmas önuralomról bizonyságot tevő Baknál biztonságban lesz a titkod. Egészen bizonyos, hogy nem fog kiadni, hiszen nem esik nehezére, hogy valamiről ne beszéljen. Teljesen megbízható.

Forrás: PopSugar.

Kiemelt képünk: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top