Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp: sértődés lehet a vége a hétnek

A szombati munkanap miatt csonka hétvége vár ránk. A Rák Hold és a tripla bolygószembenállás sértődésre adhat okot. Okosabb lenne ezt kivédeni, például derűvel, humorral, könnyedséggel.

KOS: A Rák Hold miatt melegséget érezhetsz a szívedben, ha a családodra gondolsz. Ezt ne titkold! Inkább csinálj közös programot! Vasárnap a Föd napja. Ez rengeteg lehetőséget, ötletet ad neked.

BIKA: Attól, hogy szombaton dolgoznod kell, még csinálhatsz délután, vagy este programot. Most valami vizes helyre vágysz. Nem kell messzire utaznod, hogy egy színvonalas fürdőt találj.

IKREK: 2 nap alatt 3 bolygószembenállás lesz az égen. Mind arra figyelmeztet, hogy gondold meg, mire adsz ki pénzt. Lehet, hogy kicsit jobban megy mostanában. De ettől még nem szabad költekezned.

RÁK: A Rák Hold hiperérzékennyé tesz. Ezt tovább tetézi a tripla bolygószembenállás. Szóval nem lesz egyszerű sértődés, vita, ill. szakítás nélkül megúszni a hétvégét. De nem lehetetlen.

OROSZLÁN: A szombati munkanapot úgy kell abszolválnod, hogy ne derüljön ki, mennyire utálod. A 6 napos munkahetet ki kell pihenned. Nem baj, ha leeresztesz. Vegyél egy illatos kádfürdőt! Jól fog esni.

SZŰZ: Nem kell megszakadnod hétvégén. Ha nem bírsz a gyerekekkel, fizesd be őket egy játszóházba, vagy vidd őket moziba! A barátaiddal sem muszáj találkoznod, ha fáradt vagy. Legyen úgy, ahogy neked jó!

MÉRLEG: A legokosabb az lenne, ha szabadságot vennél ki szombatra. Nem múlhat a karriered egyetlen napon. A tripla bolygószembenállás miatt tévesen így érezheted. Lazíts, töltődj fel!

SKORPIÓ: Az égen nem csak szembenállások lesznek, hanem egy szabályos bolygóháromszög, ami neked szerencsét és áldást jelent. Próbára tehetnéd Fortunát. De csak akkor, ha lazán állsz hozzá.

NYILAS: A hosszú munkahét és a rövid hétvége kapkodásra hajlamosíthat. Kérdezd meg az idősebbeket! Milyen volt régen, amikor csak a vasárnap volt pihenőnap? Élvezték, és értékelték. Te is tedd ezt!

BAK: Mindenkivel úgy kell bánnod, mint a hímes tojással. Szinte kizárólag érzékeny „Borsószem királykisasszonyokkal” lesz dolgod. Ha elfogy a türelmed, vonulj el a titkos bázisodra, és kapcsolódj ki!

VÍZÖNTŐ: Jobb, ha nem utánozod azokat, akik morognak, és szitkozódnak a szombati munkanap miatt. Gondolj a jövő heti 4 napos hosszú hétvégére! Tervezgetéssel, program szervezéssel feldobhatod magad.

HALAK: Lesz egy szabályos bolygóháromszög az égen, ami bearanyozza a hétvégédet. Persze csak akkor, ha nem utánozod a panaszkodókat. Ezekből lesz bőven a közeledben. Ők a „próbatevőid”…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top