Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek vannak a legösszetettebb érzéseik

Ezért hajlamosak túlgondolni a dolgokat.

Mindannyian ismerünk olyanokat, akik a legegyszerűbb érzelmi dilemma kapcsán is képesek elképesztő agyalásspirálokba taszítani saját magukat, végül már-már abszurd, de a végletekig kidolgozott rémképzetekkel terhelve az elméjüket. A lehető legrosszabb forgatókönyvet dolgozzák ki maguknak egész egyszerűen azért, mert nem tudják kezelni az ismeretlent.

A következő csillagjegyek szülöttei, tekintettel rendkívül összetett érzéseikre, jellemzően ilyenek.

1.       Nyilas

Ha a túlagyalás olimpiai sportág lenne, biztos, hogy a Nyilasok nyernék. Szinte nem is vagy igazi Nyilas, ha nem rombolod magad azzal, hogy folyamatosan feltevésekbe bocsátkozz arról, hogy mi történik éppen kedvesed vagy barátaid elméjében.

2.       Bika

A Bika, bár sokak szerint földhöz ragadt jegy, tele van érzelmekkel. Nem hisz a látványnak, próbál rájönni, hogy mi zajlik a háttérben, s ezzel néha saját magát is összezavarja.

Fotó: Pexels.

3.       Ikrek

Az Ikrek természetéből adódó kettősség nem segítség, ha az embernek különösen mély érzelmei vannak – és ez nagyon igaz a csillagjegy szülöttjeire. Valójában az Ikrek tudja magáról, hogy néha túlérzékeny, sőt még azt sem mindig képes megállapítani, hogy ő maga hogyan érez.

4.       Kos

A Kosok mindig nagy lángon égnek, szerintük nincs értelme mérsékelt érzelmeket megélni. Ezért is olyan mély érzésűek – és ezért könnyű őket megbántani. A jövővel kapcsolatban hajlamosak a lehető legrosszabb szituációt elgondolni, ami stresszt és nyugtalanságot szül.

Forrás: YourTango

Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top