Horoszkóp

Melyik istennő lennél a csillagjegyed alapján? – 1. rész

Vajon miért nem merültek feledésbe az ősi mitológiák? Valószínűleg azért, mert ma is sok igazságot lelünk bennük. Az istenek és istennők például különböző személyiségtípusokat testesítenek meg. Most a csillagjegyed alapján megtudhatod, ki lennél az istenek világában!

Kos

Vakmerő és öntudatos Kosként a skandináv mitológia Freya istennőjével tudsz legjobban azonosulni. Freya egy harcos hercegnő, aki a valkűröktől védelmezte a földjét. Inspiráljon arra, hogy te is kiállj magadért minden helyzetben!

Bika

Uralkodó bolygód a Vénusz, az istennő-megfelelőd pedig nem meglepően Afrodité. Ahogy a szépség és a szerelem istennője, te is pozitív energiával és kifogástalan szépérzékeddel ajándékozod meg embertársaidat.

Ikrek

Mondták már, hogy bárkit meg tudsz győzni bármiről? Igazi kommunikátor vagy, akárcsak Írisz, aki a görög mitológiában a földieket és az isteneket köti össze egymással mint közvetítő.

Rák

Hathor az egyiptomiak legkedvesebb istennőjének számított. Nem csoda, hiszen a zene, az öröm és a termékenység istennője, aki szívesen segít az embereken. Körülötted is mindig minden harmonikus, ezért szívesen vannak melletted az emberek.

Oroszlán

Ragyogó személyiségedhez leginkább Éosz fogható, a görög hajnalistennő. Éosz minden reggel kiereszti Hélioszt, a Napistent, vagyis neki lehetünk hálásak a napsugarakért. Te is hasonlóan aranyozod be a környezeted, vidámságoddal képes vagy lelket önteni másokba.

Szűz

A legpraktikusabb és a leginkább két lábbal a földön álló jegy vagy. Istennő-megfelelőd az indián mitológiából ismert Fehér Bölény Asszony, aki megtanította az embereknek, hogyan használják fel az állatok összes részét az életben maradás érdekében.

astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top