Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: ezt teheted a szerelemért

A szerelem egy csoda. Villámcsapásként érkezik, vagy lassan bontakozik ki. Bárhogyan is született az életedben a szerelem eddig, most eljött az ideje, hogy tudatosan tégy a szerelemért. Tudatosan tégy azért, hogy a szerelem megmaradjon olyan lángolónak, ahogy szereted. És tudatosan kell tenned azért is, ha új szerelemre vágysz, ha a magányodból szeretnél megérkezni a boldog párkapcsolatba. A szerelmi horoszkópból kiderül, mit tehetsz ezért.

KOS

Szerelem: 
kos szerelmi horoszkóp
Félsz attól, hogy a szerelmeddel eltávolodtok egymástól. Talán már most is ott van köztetek a fizikai távolság. A hétvégén szüntesd meg ezt a távolságot, a hétvégén lépj oda a szerelmedhez, öleld át, mondd el, mennyire szereted. Hidd el, szüksége van rád, jobban, mint sejtenéd.

Bőség: 
Sokkal messzebbre jutottál egy munkával, mint hitted. Most lehetőséged nyílik egy új karrierre is. Csak akkor válts, ha nem a pénz miatt, hanem a kihívások és az izgalmas lehetőségek miatt teszed.

BIKA

Szerelem:
bika szerelmi horoszkóp
Úgy érzed, a szerelmed elvárásai gúzsba kötik a kezedet. De vajon ezek az elvárások valódiak? Vajon ezek az elvárások valóban léteznek? Vajon neked mennyi elvárásod van a szerelmed felé? Itt az ideje, hogy átbeszéljétek a valódi vágyaitokat és az elvárásból kölcsönös elfogadás legyen.

Bőség:
Azt hiszed, el kell rejtened a pénzedet, a fizetésedet, az eredményeidet mások elől. Pedig a valóságban csak azt kellene tenned, hogy nyíltan beszélsz az anyagi lehetőségeidről, de nem említesz számokat.

IKREK

Szerelem:
ikrek szerelmi horoszkópSzeretnél egy vitát lezárni egyszer és mindenkorra, de úgy tűnik, ez most nem is olyan egyszerű, mint hitted. Lehet, ennek a vitának nincs vége, de az egész biztos, hogy ennek a veszekedésnek semmi értelme. Olyasmin torzsalkodtok, ami valójában teljesen lényegtelen.

Bőség:
Minden esetben, amikor segítesz valakinek, hozzáteszel egy piros pontot a karmádhoz. Minden esetben, amikor segítesz valakinek, egy pici rész feloldódik a karmádból.

RÁK

Szerelem:
rák szerelmi horoszkópAzt veheted észre, az események nem abban a mederben haladnak, ahogy azt elképzelted. Mit teszel ebben a helyzetben? Vajon ellenállsz az áramlatnak vagy inkább elengeded az evezőidet, és hagyod, hadd sodorja a csónakodat a folyó? Ez az áramlás akkor is jó irányba visz, ha most még nem látszik.

Bőség:
Úgy érzed, mintha valaki pénzt akarna kicsalni tőled. Pedig a helyzet az, ő nem látja, hogyan kótyavetyéli el azt, amit kölcsönadsz. A pénz helyett most adj tanítást és segítséget annak, aki kér.

OROSZLÁN

Szerelem:
oroszlán szerelmi horoszkóp
Szinte semmire sincs időd a hétvégén. Mégis érdemes időt szakítanod a szerelmedre. Szánj időt arra, hogy együtt legyetek, és szánj időt arra, hogy meghallgasd a szerelmedet. Ha pedig szingli vagy, akkor szánj időt másokra. Szánj időt az ismerkedésre és a boldogságra.

Bőség:
Érdemes rendezned magadban a pénzzel és a rendszeres havi kiadásaiddal kapcsolatos gondolataidat. Valószínűleg költhetnél kevesebbet úgy is, hogy sokkal kényelmesebb életet élsz.

SZŰZ

Szerelem:
szűz szerelmi horoszkópSzívesen keresel bűnbakokat a hétvégén. Szívesen keresed, hogy egy-egy helyzetért ki a felelős, te vagy a párod, vagy a szüleitek. Valójában mindegy, ki a felelős. Te és a párod tudjátok megoldani ezt a helyzetet. Közösen. Erre kellene most koncentrálnotok.

Bőség:
Valaki folyton keresztülhúzza a pénzügyi terveidet, te pedig azt hiszed, ő az ellenséged? Vedd észre, valójában ő a segítőd. Azért nem valósulnak meg a terveid, mert azok rosszak. Tervezz most valami mást!

MÉRLEG

Szerelem:
mérleg szerelmi horoszkópAz apróságok néha sokkal fontosabbak, mint a nagy dolgok. Könnyen lehet, a hétvégén is az apróságokon áll vagy bukik a boldogságotok. Pontosabban az, hogy meg tudjátok-e engedni magatoknak a boldogságot. Most legyél nagyvonalú, és engedd, hogy boldogok legyetek!

Bőség:
Valaki pontosan tudja a közeledben, hogyan lehetne több pénzed. Persze, ő talán nem is gondol arra, hogy szükséged van a tanácsaira. Kérdezz meg mindenkit, szerinte mit kellene tenned, és ismerd fel a hasznos tanácsokat!

SKORPIÓ

Szerelem:
skorpió szerelmi horoszkópÚgy tűnik, a rózsaszín köd egy pillanatra felszáll, és meglátod a szerelmed igazi arcát. A kérdés mindig az, tudod-e szeretni a párodat a hibáival együtt is? Tudod-e szeretni azt, amilyen valójában vagy csak egy túlszépített, tökéletes és hamis képet szeretsz belőle?

Bőség:
Sokkal jobban kellene szeretned a munkádat ahhoz, hogy több pénzt kereshess vele. Ha ezt a munkát nem tudod megszeretni, az is megoldás lehet, ha új munkát választasz, egy olyan hivatást, amelyért rajongsz.

NYILAS

Szerelem:
nyilas szerelmi horoszkópA félelmeidet arra kellene használnod, hogy gyógyító erővé alakítod őket. Ezt úgy érheted el, ha észreveszed, hogy minden félelem ellen cselekvéssel tehetsz. Ha félsz valamitől, az megmutatja, mit kell tenned. Ha félsz a szerelmetek megkopásától, tegyél a szerelem megőrzéséért!

Bőség:
Valaki arról akar meggyőzni, hogy adj neki kölcsön vagy fektess be pénzt a terveibe. Ezek a tervek azonban egyáltalán nem olyan jövedelmezők, mint ahogyan azt elmondja neked.

BAK

Szerelem:
bak szerelmi horoszkópKönnyen átlátsz a hazugságon, de ez nem elég. Azt is látnod kell, mi a hazugság motivációja. Nem mindegy, hogy azért hazudnak-e neked, mert szeretnek, és mert nem akarnak bántani az igazsággal, vagy azért, mert tudatosan akarnak megvezetni.

Bőség:
Amikor úgy érzed, megoldhatatlan feladat vagy pénzügyi helyzet állt elő, akkor érdemes stratégiát váltanod. Minden helyzet megoldható, de nem minden helyzet oldható meg ugyanazokkal az eszközökkel.

VÍZÖNTŐ

Szerelem:
vízöntő szerelmi horoszkóp
Túlbonyolítod a dolgokat, ami nem tesz jót a szerelmi életednek sem. Talán itt lenne az ideje, hogy az egyszerűséget, a nyugalmat és a békét válaszd. Úgy értem, akkor is, ha egyébként a veszekedést vagy a feszültséget választanád. Inkább tudatosan válaszd a békét.

Bőség:
Ha megijeszt, hogy most kevesebb van, mint máskor, az egy szegénységspirált hoz létre. Ha azonban tudatosítod magadban, hogy így is milyen sok van, az elindít a bőség irányába.

HALAK

Szerelem: 
halak szerelmi horoszkóp
Talán túl sok benned a büszkeség vagy a sértettség. Talán azt hiszed, nem lehetsz kedves bizonyos emberekkel, mert éreztetned kell, hogy nem azt tették vagy mondták, amit hallani akartál. Ha így viselkedsz a kapcsolatodban, könnyen elveszítheted a szerelmedet.

Bőség:
A kreativitásod bőséget hoz az életedbe. És nem úgy értem, legyél kreatív azzal, ahogy pénzt szerzel, hanem úgy, hogy szerezz pénzt a művészi vénáddal, a kreatív alkotásaiddal, a hobbiddal.

Képek: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top