Horoszkóp

Ilyen intelligenciád van a csillagjegyed szerint

A csillagok azt mondják, ragyogó elme vagy.

Rengeteg típusú intelligencia létezik. Van, aki például csodálatos az elméleti feladatok megoldásában, de egy mindennapi élethelyzetben nem boldogul. Másokról azt mondjuk, „dörzsöltek”, viszont a lét nagy kérdései nem érdeklik őket. Azt, hogy a te intelligenciád merre irányul, részben a csillagjegyed is meghatározza.

Kos

A Kos intelligenciája intuitív, látja az összes lehetőséget, ami egy élethelyzetből létrejöhet, és nem fél kockázatot vállalni.

Bika

A Bika intelligenciája elsősorban testi-mozgási, ugyanis remekül képes a teste és az elméje összehangolása. Ezért is van az, hogy gyakorlással, a mozgásformák többszöri ismétlésével szinte bármit képes megtanulni.

Ikrek

Mivel az Ikrek alapeleme a kommunikáció, nem meglepő, hogy az intelligenciájuk domináns része nyelvi. Mindig képesek megtalálni a legmegfelelőbb szót, amely a legpontosabban fejezi ki véleményüket.

Rák

A Rák intelligenciája önismeretben nyilvánul meg. Jól értik saját magukat, így azt is képesek megfogalmazni, hogy mit éreznek, vagy mit szeretnének a jövőben.

Fotó: Pexels

Oroszlán

Az Oroszlánnak teremtő intelligenciája van, bármilyen helyzethez vagy személyiséghez képes alkalmazkodni, és kreatív potenciálja nem ismer határokat.

Szűz

A Szűz intelligenciája rendkívül logikus, és kiválóan képes hipotézisek felállítására, igazolására vagy cáfolására.

Mérleg

A Mérleg intelligenciája leginkább zenei: ő az, aki képes a hangok szétszálazására, a dallam, a ritmus felfejtésére, a zene nyelvének megértésére.

Skorpió

A Skorpió remek megfigyelő, nagyon nehéz átverni. Azonnal átlát a szitán, és ehhez mérten cselekszik.

Fotó: Pexels

Nyilas

A Nyilas egzisztenciális intelligenciával rendelkezik: imád az élet nagy kérdésein gondolkodni, halálról, örökkévalóságról, túlvilágról, a létünk céljáról.

Bak

A Bak remek problémamegoldó, intelligenciája pedig elsősorban gyakorlati jellegű. Bármit el tud intézni. Érti a bankszámlakivonatát, megoldja a munkahelyi problémákat, vagy kitalálja, hogy tudna negyvenéves korára nyugdíjba menni.

Vízöntő

A Vízöntő remekül tájékozódik, intelligenciája térbeli navigációs képességeket is jelent. Ő az, aki bármikor képes fejben átforgatni, végigkövetni vagy kibogozni egy-egy képet.

Fotó: Pexels

Halak

A Halak intelligenciája elsősorban természettudományos jellegű, birtokában van a képesség, hogy megértse az élő dolgokat, és a természetet mint nyitott könyvet tudja olvasni.

(via Your Tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top