Horoszkóp

Ez a szobaszín illik leginkább a csillagjegyedhez – 2. rész

Mielőtt belecsapnál a nagy lakásátalakításba, nézd meg, vajon melyik színek illenek a csillagjegyedhez.

A hirtelen beállt, nyárias tavaszi hangulatban az ember hirtelen energikussá válik, és mindenáron csinálni, változtatni szeretne valamit. Akár a külsejét, akár az otthonát, de mindenképpen valami újdonságot szeretne. Utóbbiban mindig akadnak változtatni valók, például a fal színe.

Megmutatjuk, hogy melyik falszín passzol leginkább a csillagjegyedhez, aztán már ecsetet is ragadhatsz!

A horoszkóp 1. részét itt találod!

Mérleg

Szín: pezsgő rózsaszín, sötétzöld

A Mérleg kedveli a kifinomult és dekadens színeket, a puha rózsaszín pedig sikkes kinézetet ad a  szobának. A hűvös jegyet tökéletesen szimbolizálja ez a kifinomult és elegáns árnyalat. Ha pedig épp a békét szeretné megtalálni, a sötétzöld szín nagyon megnyugtató tud lenni.

Skorpió

Szín: gesztenyebarna, élénk rózsaszín

Előbbi szín intenzív érzelmi mélységet képvisel, ami a szenvedélyes Skorpióhoz jól passzol, ahogy az élénk rózsaszín is ezt a kirobbanó, heves személyiséget példázza alá.

Nyilas

Szín: lila, lime

Élénk, vibráló természetéhez mi más menne jól a, mint a különleges, eleven, fényes színek.

Bak

Szín: világosszürke, világoskék

Konzervatív természetükről ismertek, ezért a visszafogott, dekoratív színek jellemzik a Bakokat. Ezekkel a világos, kicsit konzervatív árnyalatokkal nem lehet melléfogni.

Vízöntő

Szín: világoskék, szürke

Mi más lenne az alap színe, mint a vízé, hiszen számára az az otthon és a szabadság szimbóluma. Bár a szürke alapvetően komor árnyalat, viszont sok mindennek kombinálható, feldobható.

Halak

Szín: Türkiz 

Ahogy az előbbi jegynek, úgy ennek is a víz a mindene, így a kék minden árnyalatát imádja. Ez a szín segít a stresszoldásban, békét és harmóniát áraszt, ezért gyakran szokták a hálószoba falait ilyenre festeni.

Elle Decor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top