Horoszkóp

Ezt az életleckét kell megtanulnod a horoszkóp szerint

Szinte mindenki akadályokba, feladatokba ütközik az életében legalább egyszer. Minden csillagjegye a saját fejlődési útját járja, más és más lecke, feladat elé állítja őket az élet. Milyen leckét kéne elsajátítanod, mit az, amit az élet a leginkább szeretne megtanítani a neked a boldogság érdekében? A horoszkópból kiderül.

Kos

A Kos rendkívül keményen dolgozik. Néha annyira belemerülsz a céljaid hajszolásába, hogy megfeledkezel a legfontosabb kapcsolataidról is. Éppen ezért meg kell tanulnod egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között.

Bika

Bár a Bika kiváló vitapartner, meg kell tanulnia, hogy nem minden vitát nyerhet meg. Annak ellenére is, hogy makacsul hiszed, csak a te érveid igazak. Válassz bölcsen, hogy mely csatákat vívod meg.

Ikrek

Az Ikrek remekül érzi magát a kapcsolataiban. Viszont rá kell jönnöd, nem minden kapcsolatod érdemli meg a rá fordított időt. Tanuld meg, hogyan engedd el azokat, akikkel nem segítitek egymás fejlődését.

Rák

A Rák természeténél fogva gondoskodó típus. Életed legnagyobb leckéje pontosan az, hogy megtanuld önmagadat is értékelni, és elfogadd, hogy időnként neked is szükséged lehet a többiek gondoskodására.

tanulandó lecke horoszkóp

Ezt a leckét kell megtanulniuk a csillagjegyeknek a boldogsághoz (Thinkstockphotos)

Oroszlán

Az Oroszlán állandóan mások megerősítésére vár. A legfontosabb életleckéd, hogy megtanuld és megértsd, nem másoktól függ, és nem a többieken múlik, te mennyit érsz. Magabiztos csillagjegyként pontosan tudnod kell ezt a visszaigazolások nélkül is magadról.

Szűz

A Szűz rendkívül magasra teszi a lécet. Mindezzel önmagában természetesen semmi probléma nincs, ugyanakkor fontos megértened és tudatosítanod, hogy időnként a rugalmassággal sokkal többet érhetsz el, sokkal boldogabb lehetsz, mint a magasra helyezett elvárásokkal.

Mérleg

A Mérleg roppant kedves és önzetlen csillagjegy. Pontosan azt kell megtanulnod és megértened, hogy nem segíthetsz mindenkor mindenkinek. Ez még fontosabb, mint amikor mások érdekében a saját igényeidről mondanál le.

Skorpió

A Skorpió akár évtizedekig képes a régi sérelmeken rágódni. Nem véletlenül az életed egyik legfontosabb leckéje a megbocsátás. Bármilyen nehéznek is tűnhet, mégis felül kell emelkedned a sérelmeken akkor, ha esetleg a vétkes tőled sem kér bocsánatot.

életfeladat lecke csillagjegyek horoszkóp

Nehéz feladatok elé állítja az élet a csillagjegyeket (Thinkstockphotos)

Nyilas

A kalandor Nyilas szinte folyamatosan úton van. Időnként viszont arra használod az utazásokat, hogy a felelősségvállalás elől fuss el. Mindennél fontosabb, hogy megtanulj szembenézni a kötelezettségekkel is.

Bak

A Bak nehezen viseli a változást még akkor is, ha az előrevinné a sorsútján. Próbáld elfogadni és persze megtanulni, hogy néha bátor döntéseket kell hozni a változás, a saját boldogságod érdekében.

Vízöntő

A Vízöntő hajlamos a fellegekben járni. A legfontosabb, amit mindenképpen meg kell tanulnod az életed során, hogy mélyebb érzelmi szálakkal kötődj a szeretteidhez. Ugyanilyen fontos a szeretet kifejezése is.

Halak

A Halak gyengesége a paranoiája. Folyton azt képzeled, mindenki a te helyedre, a te dicsőségedre pályázik. Pedig hidd el, ez csupán a fejedben létezik, a valóságban nem. Próbálj ellazulni egy kicsit, és igyekezz megbízni a többiekben.

Forrás: Life Coach Code

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top