Horoszkóp

Íme a csillagjegyek legfontosabb életleckéje augusztusban

Milyen tapasztalatok várnak rád augusztusban? Vajon mi lehet a legfontosabb életlecke, amit az utolsó nyári hónapban érdemes megtanulnod? A horoszkópból fontos információkat tudhatsz meg...

Valójában minden hónapnak megvan a maga rendeltetése, feladata. Mi mindent érdemes elsajátítanod augusztusban? Mi lehet az a lecke, amit az élet most tanít neked? A horoszkópból megtudhatod a választ. Érdemes elgondolkodni a javaslatokon, hiszen a boldogságon múlhat rajta…

Kos

Nem kell mindig és mindenben a legjobbnak lenned. Az rendben van, hogy szeretsz versenyezni, de néha neked is engedned kell, és fontos, hogy tudj kompromisszumokat kötni. Augusztus legfontosabb életleckéje a kölcsönös tisztelet az ellenfelek irányában is, és a csapatmunka. Mutasd meg, milyen jó vagy benne!

Bika

Muszáj szünetet tartanod, mert ha képtelen vagy lelassítani, az élet lassít le téged, és úgy érzed, hogy teljesen kiégtél. A munka, a szorgalom természetesen nagyon fontos, de a pihenés mindenkinek jár, így neked is. Augusztusban pontosan ez a legfontosabb életleckéd: képes legyél kikapcsolni, lazítani és újratölteni az akkumulátorokat. 

Ikrek

Augusztusban mindenképpen meg kell tanulnod saját magadat sokkal inkább tiszteletben tartani. Az egyoldalú kapcsolatok, legyen az baráti, munkahelyi vagy szerelmi kapcsolat, előbb-utóbb csalódást okoznak. Szeresd és értékeld magad annyira, hogy elengeded a mérgező, egyoldalú kapcsolatokat…

Rák

Mindenhol ott szeretnél lenni, és mindenről tudni akarsz. De el kell fogadnod, hogy ez lehetetlen. Ha nem változtatsz, azt veszed észre, hogy valójában mindenről lemaradsz. Augusztus legfontosabb életleckéje épp ezért, hogy képtelenség egyszerre mindennek és mindenkinek megfelelni. A jelen boldog pillanataira figyelj.

Oroszlán

Általában gyorsan szeretnél minden feladattal haladni, pedig a kemény munka sem áll tőled távol. Az tökéletesen rendben van, hogy mindig a legjobbat, a legtöbbet akarod adni, és magas célokat tűzöl magad elé. De mindezt kemény munkával érheted el. A minél többet teszel érte, annál édesebb a siker gyümölcse.

Szűz

Augusztusban rá kell jönnöd, hogy csak saját magadban bízhatsz igazán. Egyébként sem könnyen szavazol bizalmat másoknak, de most jobban teszed, ha még inkább megtartod azt magadnak. Talán túl sokszor adtál második lehetőséget a múltban. Ez persze nem bizalmatlanságot jelent, csak azt, hogy óvd a szívedet a csalódásoktól.

Augusztusban ez a csillagjegyek legfontosabb életleckéje

Augusztusban ez a csillagjegyek legfontosabb életleckéje (fotó: Getty)

Mérleg

Egyszer és mindenkorra meg kell tanulnod, hogyan engedj el bizonyos dolgokat. Lépj túl a múlton, és minden múltbeli kapcsolatodon. Ami nem működött, hidd el, ezután sem fog. Augusztus legfontosabb életleckéje számodra, hogy megbocsásd és elengedd a múltat, és a jelenben éld az életedet. 

Skorpió

Ha összetört a szíved, nem biztos, hogy az a legjobb orvosság, ha beleveted magadat az éjszakába. Hidd el, a bulizás nem feledteti el veled a másik ember, és megbocsátani sem tudsz könnyebben. Augusztus legfontosabb tanulni valója, hogy a gyógyulás hosszú időt vehet igénybe, nem tudod siettetni, hogy a sebek valóban begyógyuljanak.

Nyilas

Mindenkit boldognak szeretnél látni magad körül, de a saját boldogságodra alig figyelsz. Rá kell jönnöd, hogy nem másokba kell az energiát fektetni, hanem kizárólag a saját boldogságodba. Augusztus legfontosabb életleckéje, hogy a saját lelkedre, a saját boldogságodra figyelj, és most hagyd a többieket.

Bak

Mindenki tudja rólad, hogy addig nem nyugszol, amíg el nem éred a célodat. Néha félelmetesnek tűnhet kívülről ez az elszántság. Augusztusban biztosan megtapasztalod, hogy az életedben semmi sem jön könnyen, de a kemény munka végül mindig kifizetődik. Most se add fel!

Vízöntő

Hidd el, nem egészséges csupán az életed valamely területéhez kötődnöd. A társasági életed nem mehet a karriered rovására. Akkor érzed egyensúlyban az életedet, amikor mindkettő egyaránt fontos és jelen van. Oda kell figyelned a barátokra, a párkapcsolatra is a munka mellett. Augusztus legfontosabb életleckéje pontosan ez. 

Halak

Mindenkinek vannak az életében olyan időszakok, amikor semmihez sem érez erőt, energiát. De nagyon fontos, hogy még ekkor se veszítsd el a reményedet. Figyelj arra is, hogy ne bántódj meg olyan apróságokon, amit mások észre sem vesznek. Augusztusban sok nehézségre számíthatsz, de megtapasztalhatod azt is, hogy a rossz sem tart örökké…

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top