Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp: Ellentmondásos napok várnak rád

Május utolsó hétvégéje a horoszkóp szerint ellentmondásos konstellációkat és hatásokat hoz egyszerre. Amiből szombaton nézeteltérés kerekedhet, abból vasárnap garantáltan ölelés és kibékülés lesz. Szóval szombaton csak türelem és tolerancia, így a gyermeknapi vasárnap biztosan önfeledtebb pillanatokat hoz a csillagjegyeknek. Hogy pontosan mit ígér a hétvégi horoszkóp, olvasd el a részleteket.

KOS

kos csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Szombaton a dupla bolygószembenállás tökéletes ürügy a családon belüli vitára. Tudatosan térj ki a provokáció elől, és nem lesz baj. Vasárnap minden sebet be lehet gyógyítani, ez a csodásan szép nap a békülés legfőbb ideje.

BIKA

bika csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Az utakon óvatosnak kell lenned szombaton. A dupla bolygószembenállás téged is körültekintésre int. Szerencsére ennek nyoma sem marad vasárnapra. Sőt, a gyermeknapon a szereteté a főszerep…

IKREK

ikrek csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Nemcsak a születésnapodat ünnepelheted a hétvégén, hanem azt is, hogy kimaradsz a szombati dupla bolygószembenállásból. Ehhez képest grátisz vagy születésnapi ajándék a vasárnapi szívet melengető bolygóháromszög.

RÁK

rák csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Amennyire sértődékeny lehetsz szombaton egy csúnya dupla bolygószembenállás miatt, pontosan annyira hatódsz meg vasárnap a csodás bolygóháromszög szerint. Lélekben te is gyerek vagy. Élvezd tiszta szívvel a gyermeknapot!

hétvégi horoszkóp május 26-27.

Ellentmondásos hétvégére számíthatnak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Vedd komolyan, hogy a szombati dupla bolygószembenállás számodra balesetveszélyt jelez. Minden korábbinál jobban kell vigyáznod, hogy elkerülhesd a bajt. Még jó, hogy vasárnapra ez a kellemetlen bolygóállás máris elmúlik, így jöhet az önfeledt bulizás.

SZŰZ

szűz csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.A gyereknap kiváló ürügy lenne a költekezésre. A gyerekek – nem beszélve belső gyermeki részedről – mindent akarnak. Ám a józanság és a bolygók meggondoltságra intenek. Ne költekezz esztelenül, mert később biztosan megbánod.

MÉRLEG

mérleg csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.A szombati dupla bolygószembenállás téged is meglehetősen rosszul érint. Fáradékony és ingerlékeny leszel. Ha nem akarsz konfliktust, inkább ne reagálj semmire és senkire. Vasárnap mindez a múlt homályába vész, akkor minek firtatni.

SKORPIÓ

skorpió csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Szombat délutántól a Hold a Skorpióban jár, ami kifejezetten érzékennyé tesz téged. Ezen a napon a figyelem középpontjában szeretnél lenni. Légy kicsit türelmes, vasárnap megkapod mindazt, amire vágysz. Ez igazi sikerélmény, nem igaz?

hétvégi horoszkóp május 26-27.

Dupla bolygószembenállás okoz feszültséget szombaton (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.A hétvége pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre való. Tartsd mindezt szem előtt, amikor hétvégi programot választasz. Vasárnap gyermeknap lesz. Neked is van gyermeki részed, aki a játékra, bolondozásra, kalandra vágyik. Ajándékozd meg.

BAK

bak csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Nem lesz a kedvenc napod a szombat. Sőt, viszály ütheti fel a fejét a magánéletedben. A vasárnapi bolygóháromszög tökéletes gyógyszert kínál a feszültségre. És tökéletesen alkalmas utazásra, kirándulásra is. Ugye élsz a különleges lehetőséggel?

VÍZÖNTŐ

vízöntő csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Tutira sokan útra kelnek hétvégén. A gyerekprogramok a szabadba csábítják a családokat. Szombaton óvatosnak kell lenned az utakon. De ez vasárnapra elillan, és jön a jókedv, a játékosság, a buli.

HALAK

halak csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Elég drága lehet a gyerekek kívánságainak teljesítése. Most mégis inkább körültekintően költekezz. A vasárnap a hét legcsodásabb napjának ígérkezik egy csodás bolygóháromszögnek köszönhetően. Élvezd ki minden pillanatát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top