Horoszkóp

Ez a titkos fegyvered a horoszkóp szerint

Minden csillagjegy bevetheti a maga titkos fegyverét. Te tudod, mi a leghatékonyabb eszközöd, amellyel szinte bármit és bárkinél elérhetsz? A horoszkóp felvillantja a részleteket. Vajon használtad már? Ha nem, akkor ideje élesíteni és kipróbálni magad.

A Kos (március 21. – április 20.)

kos csillagjegy aura horoszkópAktív és fáradhatatlan Kos jegyűként kifejezetten őszinte csillagjegyként ismernek téged. Valódi gyermeki ártatlansággal és naivsággal tekintesz a világra, az apróságoknak is szívből örülsz. A leghatékonyabb fegyvered a rugalmasság, a spontaneitás, és hogy az ígéreteket mindenkor betartod.

A Bika (április 21. – május 20.)

bika csillagjegy aura horoszkópÉrzéki Bika jegyűként a nagylelkűség az egyik legvonzóbb tulajdonságod. Szívesen segítesz és a rendelkezésére állsz bármikor és bárkinek, aki kéri tőled. Mindezt teszed anélkül, hogy cserébe bármilyen szívességet, viszonzást várnál el.  

Az Ikrek (május 21. – június 21.)

ikrek csillagjegy aura horoszkópKíváncsi és élénk Ikrek jegyűként a vonzerőd a természetességedből fakad. Sosem játszod meg magad, minden helyzetben önmagadat adod. Akik igazán közel állnak hozzád, pontosan tudják, mennyire hűséges és megbízható típus vagy, és mennyi szeretetet és támogatást adsz nekik.

A Rák (június 22. – július 22.)

rák csillagjegy aura horoszkópCsaládközpontú Rák jegyűként a környezeted különös tudja rólad, mennyi szeretet és gyengédség lakozik a lelkedben. Kétségtelenül a leghatékonyabb fegyvered a szeretet és a gondoskodás ereje. A többieket könnyedén elbűvölöd csupán a feltétel nélküli figyelemmel.

Ez a csillagjegyek titkos fegyvere (Thinkstockphotos)

Ez a csillagjegyek titkos fegyvere (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

oroszlán csillagjegy aura horoszkópMagabiztos és határozott Oroszlán jegyűként mérhetetlen mennyiségű pozitív energia árad belőled. Bármit képes vagy ezzel a különleges eszközzel elérni a többieknél. A mosolyod, egyéni humorod különösen vonzóvá tesz a többiek szemében. Jókedveddel, vidámságoddal könnyedén elűzöd mások rosszkedvét.

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

szűz csillagjegy aura horoszkópKreatívan gondolkodó Szűz jegyűként a legvonzóbb tulajdonságod kétségkívül a gondoskodás képessége. Mindenkire és minden részletre odafigyelsz, észreveszed, megérzed a legapróbb jeleket is, és önzetlenül segítesz a többieknek. Akivel valóban közeli kapcsolatba kerülsz, nagyra értékeli ezt a különleges fegyvert.

A Mérleg (szeptember 24. – október 22.)

mérleg csillagjegy aura horoszkópHarmóniára törekvő Mérleg jegyűként a személyes kapcsolataid mindennél fontosabbak. Erős és megingathatatlan pillért jelentesz a környezetedben élőknek. A káoszból kivezető utat könnyedén megtalálod, bölcs és okos javaslataid gyógyírként hatnak a többiekre.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió csillagjegy aura horoszkópTitokzatos és sejtelmes Skorpió jegyűként többféle fegyvert is bevethetsz. Kétségtelenül mind közül az intuíciód a leginkább figyelemre méltó. Nem beszélve a ravaszságodról, a bölcsességedről és a körültekintő viselkedésedről.

hatékony fegyver horoszkóp

A horoszkóp szerint a csillagjegyek különleges fegyverrel rendelkeznek (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas csillagjegy aura horoszkópSzabad és tiszta lelkű Nyilas jegyűként kifejezetten lojális típus vagy, nem véletlenül követnek téged szinte vakon is a többiek. Talán csak tegnap ismerkedtél össze valakivel, mégis azonnal a segítségére sietsz, kiállsz mellette, ha ma problémája akadt, vagy megbántották.

A Bak (december 22. – január 20.)

bak csillagjegy aura horoszkópCéltudatos Bak jegyűként gyakran szigorúnak és visszafogottnak tartanak téged. Ami persze részben igaz is rád, ugyanakkor mindenki másnál előbb segíted és támogatod a többieket, és mindezt mindenkor önzetlenül és szeretettel teszed. Nincs is szükséged ennél hatékonyabb és vonzóbb fegyverre.

A Vízöntő (január 21. – február 19.)

vízöntő csillagjegy aura horoszkópÖnálló és szabad lelkű Vízöntő jegyűként egyedi és nagyon erős kisugárzásod van. Önmagában a vonzó személyiséged is bőven elegendő lenne a sikerhez. Mindehhez ugyanakkor egyéni humor is párosul. Aki a társaságodban töltheti az időt, biztosan könnyesre neveti magát. Mindez pedig bámulatos fegyver a kezedben.

A Halak (február 20. – március 20.)

halak csillagjegy aura horoszkópPáratlanul intuitív Halak jegyűként rendkívül kedves csillagjegyként ismernek sokan téged. Nem véletlenül csatlakoznak hozzád egyre többen, hiszen nagyon vonzó a társaságod. Nyugalmat, kiegyensúlyozottságot, harmóniát árasztasz magadból, amivel úgy hatsz másokra, mint egy feszültségoldó relaxáció.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top