Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp: a szabadság különleges élménye vár

Június első hétvégéjén szabadságra, fényre, levegőre vágynak a leginkább a csillagjegyek. Maga a szabadság ugyanakkor sokféleképpen definiálható. Mindenki a saját kedve szerint teheti és élheti meg… Vajon mit jelent mindez a számodra? A hétvégi horoszkópban megtalálod a részleteket.

KOS

kos csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.A szombatot egy víz bolygóháromszög szerint a családdal kéne töltened, máskülönben könnyen balhéba keveredhetsz. De a vasárnap csakis a tied. Kiszabadulhatsz az egész heti nyomasztottság alól, amelyhez érdemes szabadtéri programot választanod.

BIKA

bika csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Kétségtelen, hogy péntek óta mehetnéked van. Ne fogd vissza magad! Itt a hétvége, elutazhatsz, kirándulhatsz, sétálhatsz, sportolhatsz. A Vízöntő Hold szerint az a lényeg, hogy minél több időt tölts a szabadban, a friss levegőn.

IKREK

ikrek csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Szombaton még nem, de vasárnap egyértelműen elemedben leszel. Szombaton az érzelmek elragadhatnak, de vasárnap a Vízöntő Hold segítségével a szabadság új árnyalatait ismerheted és élheted meg… Ragyogóan hangzik, igaz?

RÁK

rák csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Szombaton lubickolni fogsz a szeretetben és jó értelemben az érzelmekben is. Egy víz bolygóháromszög megsimogatja a lelkedet. A vasárnap sem alakul rosszul, pláne, mert még mindig a szombati mámorban lebegsz.

hétvégi horoszkóp június 2-3.

A szabadság felemelő érzését tapasztalhatod meg a hétvégén (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27. Ne lepődj meg, ha szombaton romantikus hangulat uralkodik el rajtad! Ez egy víz bolygóháromszögnek köszönhető, érzelmi árvizet okozhat a lelkedben, a szívedben. A vasárnap egyértelműen a szerelemé lesz. Jobban jársz, ha nem állsz ellen….

SZŰZ

szűz csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Nem maradsz ki a jóból sem szombaton, sem vasárnap. Szombaton a párod, vagy a szívedhez közel álló ember különösen jó hatással lesz rád. Vasárnap a Vízöntő Hold és Mars lendületet ad az egészséged megőrzéséhez. Kell ennél több erre a hétvégére?

MÉRLEG

mérleg csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Nem lehet okod panaszra szombaton, mégis inkább a vasárnap lesz a te napod. A Vízöntőbe lép ugyanis a Hold, és délben „randizik” a Marssal. Kettejük együttállása az egekbe emel téged és az energiaszintedet is.

SKORPIÓ

skorpió csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Péntek óta nem lehet téged visszarángatni a valóságba. Egy víz bolygóháromszög elvarázsolt, és ez szombaton is kitart még. Vasárnap se józanodj ki! A derűlátás nem betegség. Legyen ez mostantól a természetes állapotod.

hétvégi horoszkóp május 26-27.

Dupla bolygószembenállás okoz feszültséget szombaton (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Misztikus, titkos érzések keríthetnek hatalmukba szombaton. Ami persze még nem jelenti, hogy a tiltott gyümölcsnek és csábításnak ne tudnál ellenállni. Vasárnap egyértelműbbé válik mindaz, ami addig zavaros vagy ködös volt.

BAK

bak csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Bátran mondj igent, ha szombaton valakitől meghívást kapsz! Egy szuper bolygóháromszög garantálja, hogy most igazán nagyszerűen fogod érezni magad. Szóval kár lenne kihagyni a kitűnő lehetőséget. Még vasárnap sem lesz alacsony az energiaszinted.

VÍZÖNTŐ

vízöntő csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Bálványozni fogod június első hétvégéjét. Szombaton az érzelmeké a főszerep, vasárnap te kerülsz reflektorfénybe. A Hold és a Mars fellelkesít, a Merkúr sok információt hoz, ami szuper ötleteket generál.

HALAK

halak csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Nem szombaton kezdődik az a magasztos lelki állapot, amiben lebegsz, de szerencsére a csoda még kitart. Nem álmodsz. Végre a bolygók igencsak előnyös időszak beköszöntét szimbolizálják, és ígérik neked. Élvezd ki. Megérdemled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top