Horoszkóp

Ősi amerikai horoszkóp: ez a totemállatod a csillagjegyed szerint

Az ősi amerikai asztrológiában a 12 csillagjegy mindegyikét egy-egy állat után nevezték el. Ezek a spirituális állatok a végig kísérik a csillagjegyek szülötteit, és vigyáznak rájuk egész életükben. Vajon melyik állat tartozik hozzád? Keresd ki a születésnapodat, és fedd fel az izgalmas részletek.

Minden egyes csillagjegynek megvan a maga totemállata, ezeket mutatjuk most be.

Sólyom (március 21-április 19.)

A sólyomhoz hasonlóan te is nagyon független típus vagy. Szinte sosem ítélkezel a többiek fölött, a szemléleted újító, szívesen kísérletezel, a feladatokhoz spontán, könnyed a hozzáállásod.

Hód (április 20-május 20.)

Kreatív, konstruktív és gondoskodó típus lehetsz. Alapvetően nagyon jó a szíved, csak akkor támadsz, ha fenyegetve vagy veszélyben érzed magad. Képes vagy objektíven szemlélni a dolgokat, ugyanakkor erősen jellemző rád a túlérzékenység is. 

Szarvas (május 21-június 20.)

Erősen introvertált típus lehetsz, nem véletlenül töltöd az időt inkább egyedül, mintsem nagyobb társaságban. Nagyon szereted a természetet, szívesen kirándulsz, sétálsz a szabadban. A szívedhez közelállókkal viszont nagyon szeretsz együtt lenni.

Harkály (június 21-július 21.)

Rendkívül szorgalmas típus vagy, keményen dolgozol. Határozottnak és gyakran makacsnak tűnhetsz a többiek szemében, mégis arra ösztönzöd őket, hogy a saját életükre figyeljenek, ahogyan te is pontosan ezt teszed.

Lazac (július 22-augusztus 22.)

Forradalmár típus lehetsz, aki már csak azért is szemben halad a hullámokkal. A nehezebb utat választod, amely magabiztos és energikus természetednek meg sem kottyan. Elmondható rólad, hogy szívesen uralkodsz a többiek felett.

Medve (augusztus 23.-szeptember 22.)

Szenvedélyes és hűséges típus lehetsz. Akik igazán közel állnak a szívedhez, azokkal rendkívül nagyvonalúan viselkedsz. Aki viszont megkérdőjelezi a tekintélyedet, a hozzáértésedet, az jobb, ha inkább retteg tőled, mert ilyenkor kíméletlen tudsz lenni.

Forrás: Pinterest.com

Forrás: Pinterest.com

Holló (szeptember 23-október 22.)

Titokzatos és kiismerhetetlen típus vagy, akiben olykor sötét gondolatok kavaroghatnak. Inkább távolból figyeled a többieket, viszont szívesen csatlakozol ahhoz a társasághoz, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak.

Kígyó (október 23-november 21.)

Nagyon sok empátiával rendelkezel. Megérted, és elfogadod a többieket, nem ítélkezel felettük. Rendkívül intuitív típus vagy, sok mindent előre megérzel, és közben titokzatosnak, megfejthetetlennek látnak téged a többiek.

Bagoly (november 22-december 21.)

Rendkívül intelligens, rugalmas és melegszívű vagy. Képes vagy még a legsötétebb dolgokban is észrevenni a lehetőséget, a pozitívumot. Aktivitásod határtalan, ugyanakkor alkalmazkodsz, nem véletlenül találod meg könnyedén a helyed a legtöbb helyzetben.

Liba (december 22-január 19.)

Nyugodt, felelősségteljes és hűséges természetűnek ismernek téged. Mindenkor olyan célokat tűzöl magad elé, amelyek reálisak, megvalósíthatók. Hűséged az egyik legnagyobb erényed, viszont hajlamos lehetsz az önzőségre is.

Vidra (január 22-február 18.)

Intelligens és kreatív típus vagy, mindenkor tele ötletekkel. Képes vagy figyelmesen hallgatni a többieket, rád valóban bármikor lehet számítani. Időnként magányra van szükséged, ilyenkor szívesen elvonulsz, hogy magadban gondolkozhass.

Farkas (február 19-március 20.)

A farkas a bölcsesség és a félelem szimbóluma. Ezek a tulajdonságok pedig rád is érvényesek. Inkább megosztó a személyiséged, a körülötted élők vagy nagyon kedvelnek téged vagy csöppet sem. Aki közelebbről ismer, pontosan tudja, mennyire hűséges és bölcs ember vagy. A függetlenség mindennél fontosabb.

The Minds Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top