Ezek a csillagjegyek mindenképpen szülők akarnak lenni

nlc | 2018. Június 28.
Van, aki egész életében a szülőségre készül, és van, aki sosem fog igazán vágyni rá. Mindkettő természetes érzés. Ezek a csillagjegyek az előbbi csoportba tartoznak, ők alig várják, hogy családot alapíthassanak. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Rák

Nem véletlenül került a Rák a lista elejére. Ő az, aki mindenki másnál erősebben vágyik a családra. Már gyermekkorától szinte hivatásának érzi ezt a feladatot, számára a a házasság, a párkapcsolat, a gyerek mindennél fontosabb. Tudatosan készül a szülői szerepre, alig várja, hogy kimondhassa a boldogító igent, aztán pedig anyaként vagy apaként élhesse az életét.

A Skorpió

A Skorpió kívülről csöppet sem tűnik a leglelkesebb szülő típusnak, talán mert kontroll alatt tartja az érzelmeit, mégis kétségtelenül az egyik legfigyelmesebb csillagjegy. Nagyon szereti a gyerekeit, a párját, megtesz értük minden tőle telhetőt. Tudatos csillagjegy, így a szülői feladatokra is nagyon tudatosan készül. 

Az Oroszlán

Az Oroszlán hajlamos a többiekkel szemben önmagát helyezni az előtérbe. Amikor viszont gyerekekről van szó, ő a legfigyelmesebb, legszuperebb szülő a csillagjegyek között. Félti, óvja, gondozza  és természetesen nagyon szereti a gyerekeit, akikre rendkívül büszke, és akiknek mindent megad, ami csak tőle telhet.

A Mérleg

A Mérleg folyamatosan mérlegel, így a szülői lét mellett sem dönt könnyedén. Pedig a lelke mélyén a boldog és harmonikus párkapcsolat mellett a gyerekekre is nagyon vágyik. Érzelmileg lágy, ugyanakkor született diplomata és bölcs, így képes az adott helyzetek mindkét oldalát látni. Kire jellemző ez, ha nem egy felelősségteljes szülőre?

Ezek a csillagjegyek alig várják, hogy szülők lehessenek (Thinkstockphotos)

Boldsky

Exit mobile version