Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp július 1.: Megvalósulnak a vágyak

Ma bármit megvalósíthatsz az életedben. Ma valójában csak rajtad múlik, mely vágyad teljesülhet. Ma a döntés a kezedben van, hogy megvalósítsd a vágyadat. Tudod, mire vágysz a leginkább? A kínai horoszkóp segíthet a döntésben, a megoldásban.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nyúlnapi kínai horoszkóp nyúl

A munkámat szeretettel végzem. A pozitív érzés segít, hogy elérhessek bármit a munkában, amit csak szeretnék. A céljaimat megvalósíthatom, hiszen szeretem, amit nap mint nap végzek.

Sárkánynapi kínai horoszkóp sárkány

Az egészség természetes állapotom. Tudom, hogy az egészségem rajtam múlik. Az egészséget, a jólét iránti vágyamat meg tudom valósítani. Csak arra kell gondolnom, hogy jól vagyok, és jól érzem magam a testemben, a lelkemben.

Kígyónapi kínai horoszkóp kígyó

Szeretetem gyógyító erejű. A szeretet erejével önmagamat és másokat is meggyógyítok. Szeretettel bármit elérhetek. Szeretettel a legtitkosabb vágyamat is megvalósíthatom. Mindennap használom a szeretet erejét.

napi kínai horoszkóp ló

Felismerem a jó alkalmakat. Élek a legjobb lehetőségekkel. Pontosan tudom, mikor valósíthatom meg mindazt, amire igazán és szívből vágyom. A kívánságaim ma teljesülnek, hiszen felismerem, a mai nap kiváló lehetőségeit.

Kecskenapi kínai horoszkóp kecske

Jól alszom, és álmaim pihentetnek. Reggelente kipihenten, frissen ébredek. Rengetem energiám van, amit a céljaim megvalósítására használok. Ma tudom, mi a célom, és tudom, mit szeretnék elérni.

Majomnapi kínai horoszkóp majom

Bízom az intuíciómban. A belső hangok és megérzések segítenek, hogy megvalósítsam mindazt, amit igazán szeretnék. Az intuícióm mindig a helyes irányba vezet engem: a céljaim, a vágyaim megvalósítása felé.

Kakasnapi kínai horoszkóp kakas

Hálával gondolok a szerelmeimre. Hálát érzek, mert lelkileg fejlődhettem, tanulhattam mellettük. Hálás vagyok az elmúlt szerelmeknek, mert általuk lehet az, aki most vagyok.

Kutyanapi kínai horoszkóp kutya

Boldogan ébredek. Mindennap új nap és új lehetőségeket tartogat. Boldoggá tesz a gondolat, hogy mindennap valami újdonság elé nézek. Boldog vagyok, mert minden egyes nappal megvalósíthatom, amire vágyom.

Disznónapi kínai horoszkóp disznó

Saját terheimen könnyíthetek. Tudom, fölösleges cipelni a terheket. A nehézségeket bármikor letehetem. A döntés csak rajtam múlik. Már ma könnyítek a terheken, és inkább a céljaimra figyelek.

Patkánynapi kínai horoszkóp patkány

Vágyaim naponta megvalósulnak. Mindennap lehetőségem nyílik a vágyaimat megvalósítani. Ma bármit elérhetek, bármit megvalósíthatok, amit igazán szeretnék, és amibe energiát fektetek.

Bivalynapi kínai horoszkóp bivaly

Lelki társamat felismerem. Amikor találkozunk, érezni fogom, ő a lelki társam. Egyértelműen érzem és tudom, amikor a lelki társammal találkozom. Lehet ő szerelem vagy barát, az érzést azonnal felismerem.

Tigrisnapi kínai horoszkóp tigris

A helyzetem visszafordíthatatlanul javul. A legjobb irányba halad az életem. Mostantól csupa pozitív dolog történik velem. A pozitív változások felé haladok, mostantól csak előre tekintek.

napi kínai horoszkóp július 1.

Ma bármit elérhetsz és megvalósíthatsz (Thinkstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top