Ezek a csillagjegyek színpadra születtek

nlc | 2018. Július 11.
Mindenkit más-más személyiséggel és tehetséggel áldott meg a sors. Ezek a csillagjegyek például színpadra születtek. Nemcsak kreatívak, szépek és okosak, de rendkívül szórakoztatóak is. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a választ.

A Nyilas

A Nyilas kalandos, optimista, nyitott, és rendkívül energikus csillagjegy. Az utazás megszállottja, akinek mindenkor egyedi ötletei vannak. Csöppet sem szégyenlős, remek előadó, így nem véletlen, hogy ő valódi popsztárnak, színésznek vagy motivációs szónoknak született. Kedves, inspiráló és kifejezetten tehetséges kommunikátor, ráadásul bámulatos a humorérzéke. Nem fél a reflektorfénytől, és a kritikát is jól viseli. Szerethető stílusával kétségtelenül színpadra született.

Az Ikrek

Az Ikrek született szórakoztató. Okos, energikus, optimista, kíváncsi, és kifogyhatatlan a beszélőkéje. Könnyedén ismerkedik, nagyon barátságos, így gyorsan belopja magát a többiek szívébe. Ő a társaságok motorja, az unalmat képtelen elviselni, szórakoztatni viszont annál jobban szeret. Természetes bája és intelligenciája miatt képes órákon át fenntartani a többiek figyelmét. A humora szintén elsőrangú, beszólásai elképesztően találóak. A negatív kritikát néha a szívére veszi, máskor meg nagyvonalúan kezeli.

Az Oroszlán

Az Oroszlán szinte bizonyosan sztárnak született. Nyitott, társaságkedvelő, nagylelkű és szórakoztató csillagjegy, aki képes bearanyozni a többiek életét. Ő az, aki mindenkinél jobban imádja, és mindenkinél jobban vágyik a reflektorfényre. Akkor a legboldogabb, amikor minden figyelem rá irányul, amikor rajongók hada veszi körül. Az sem meglepő, hogy kifejezetten az olyan munkakörökben érzi jól magát, amelyek hatalmat és státuszt adnak neki. 

A Kos

A Kos az Oroszlánhoz hasonlóan magabiztos és ambiciózus csillagjegy. Spontán, könnyed, lelkes és szereti a kalandokat. Kreativitása és erős akarata nagyszerű vezetővé teszi. A figyelmet ő is szereti, így színészként is megállja a helyét. Születetten árad belőle a szórakoztatás, humorból sem szenved hiányt. Magabiztosságával könnyedén nyeri meg magának a többieket, a negatív kritikákat pedig egyszerűen elengedi a füle mellett.

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül színpadra születtek (Thinkstockphotos)

Culture Astrology

Exit mobile version