Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegypáros érzelmileg kicsinálja egymást

Hiába működik tökéletesen a kémia, ezek a csillagjegyek, lehet, mégsem képesek hosszú távon is jól kijönni egymással. Érzelmileg szinte biztosan tönkreteszik a másikat...

Rák és Bak: összezavarhatjátok egymás érzelmeit

A Rák és a Bak elsőre úgy tűnik, tökéletes páros: mindketten szeretik a biztonságot, amit egy hagyományos, stabil párkapcsolat nyújthat. Ám az érzelmes Rák egészen más kommunikációra vágyik, mint a praktikus Bak, és sokszor megbántva érezheti magát. A fizikai intimitás már megvan, ideje dolgozni az érzelmi összecsiszolódáson!

Oroszlán és Vízöntő: egészen mást gondoltok az elköteleződésről

Az Oroszlán és a Vízöntő kapcsolata hevesen és izgalmasan indul, az ellentétek csak kis idő elteltével éleződnek ki. A fő galibát az okozza, hogy míg az Oroszlán folyamatosan a Vízöntő figyelme közepében állna, a  kíváncsi Vízöntő képtelen egy dolognak szentelni az érdeklődését.

Szűz és Halak: ég és föld a hozzáállásotok 

A Szűz szeret mindent megtervezni, a Halak pedig inkább sodródna, ebből pedig sok konfliktus születhet. A túlkritikus Szűz megjegyzéseit a hiperérzékeny Halak nem tudja lepergetni magáról. Rengeteg tudatosság és kompromisszum kell hozzá, hogy ez a kapcsolat ne végezze a süllyesztőben.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top