nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a nem egyszerű esetekhez vonzódnak

Csillagjegyek, akik a nem egyszerű esetekhez vonzódnak

Nem a könnyebbik utat választják, a nehezebb esetekhez vonzódnak.

Oroszlán

Az Oroszlánt az érdekli, ami más, mint a megszokott. A rossz fiúk pedig éppen ilyenek. Nem illenek a megszokott és kiszámítható személyek közé. Az Oroszlán nő pontosan tudja, hogy kapcsolata csalódással ér véget, mégis vállalja a kockázatot a kalandvágyása miatt. Egy biztos, párjától megkapja a számára oly fontos figyelmet – eleinte. Amíg a férfi meg nem unja, és nem hagyja ott. Ha az Oroszlán valamit nem tűr el, az a mellőzöttség. Mégis annyira büszke, hogy be nem látná, ezúttal ezúttal rosszul választott. Pont ezért, a következő alkalommal is beleesik ugyanebbe a hibába, hiszen igazi kihívás egy rossz fiú csábítása, aminek nem tud ellenállni.

Csillagjegyek és a vonzalom

Fotó: Unsplash

Nyilas

A Nyilas imádja a kalandokat. Ő is kifejezetten vonzónak találja azokat a férfiakat, akikről pontosan tudja, hosszú távon semmit sem remélhet. Mégis olyan párt keres, aki pontosan olyan merész, mint ő. A Nyilas szívesen flörtöl, szívesen csábít, és nem gondolkodik a következményeken. Azzal egyáltalán nem törődik, hogy összetörik majd a szívét. A jelen pillanatnak él, ezért egyetlen vonzó lehetőséget sem hagy ki. Persze később ő is rájön, hogy a rossz fiúk csak ideig-óráig izgalmasak, ettől függetlenül mindig belefut egy ilyen kapcsolatba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top