Horoszkóp

Ezt jósolják a rúnák a nyárra a Rák csillagjegynek

A rúnák titkos üzenetét nem könnyű megfejteni, ezért is tartották úgy, hogy varázserővel rendelkezik, aki tudja, mit jelentenek a különleges alakzatok. A Rák csillagjegy örülhet, csodás híreket kap a közeli jövőre nézve! Olvasd el, mire számíthatsz még ezen a nyáron.

A Rák csillagjegy rúnája, ami az előttünk álló hetekre ad iránymutatást, a Gebo, amit az ajándék, a nagylelkűség és a kiegyenlítődés rúnájának tartanak. Az ahhoz tartozó szerencseszám a 7, színe pedig a mélykék. Ez a rúna két ember összefonódásában is nagy segítséget nyújt, olyan változásokat hozhat a szerelem és a szex terén is, amiről talán álmodni sem mert a mostanában igen szerencsés Rák.

rak runa csillagjegy runajoslas horoszkop elorejelzes

Légy hálás minden örömteli eseményért, és fogadd meg a bölcsek tanácsait! – Thinkstockphotos

A rúna üzenete a Rák csillagjegynek

A Gebo rúna a belső harmónia, a kibillent egyensúlyi állapot helyreállításához is sokat hozzátehet, de a különböző kapcsolatokból is elűzheti a félreértéseket. Erre az időszakra azt üzeni a Rák csillagjegynek, ha elakadna az élet bármely területén, bátran kérjen segítséget egy nála idősebb tanácsadótól, akinek bölcsessége elvezethet a fényhez az alagút végén.

A Gebo rúna még egy fontos üzenetet tartogat a Rák csillagjegynek: ha megvan az az idős személy, aki meglátásaival kiutat mutathat egy-egy zűrős helyzetből, ne csak a saját gondjairól beszéljen, hanem hagyja, hogy a bölcs segítő minden gondolatát átadhassa. Legyen hálás a pozitív történésekért, és ne menjen el azok mellett, akik bajban vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top