Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 25-26.: Most sokat változik a párkapcsolatod

Ha változást szeretnél a kapcsolatodban vagy a párkapcsolati életedben, akkor magadban kell elindítanod a folyamatot. Ez a hétvége legfontosabb üzenete. Most megértheted, milyen összefüggés van a benned zajló változások és a magánéletedben tapasztaltak között, és azt is megtanulhatod, hogyan irányíthatod ezeket a folyamatokat. A szerelmi horoszkópból kiderül, mit tehetsz a változásért...

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópOlyan sok terved van a hétvégére, de arról talán megfeledkeztél, hogy alkalmazkodnod kell másokhoz. A párod és a gyerekek talán nem szívesen tartanak veled ezen a hétvégén. Most talán mindenkinek nagy szüksége van arra, hogy legalább egy kis időt egyedül tölthessen.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópNem kellene olyan sokat hezitálnod, és nem kellene olyan sokat gondolkodnod, mielőtt igent mondasz a szerelmed egy ötletére. Most arra van szükségetek, hogy felrázzátok magatokat és a kapcsolatotokat. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha új dolgokat próbáltok ki együtt.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópMeg kellene ünnepelned, hogy felismerted a kapcsolatotok igazi formáját és az igazi alapértékeit. Meg kellene ünnepelned, hogy sokkal tisztábban látsz már ezen a hétvégén is. A tisztánlátásod pedig segít, hogy boldogabb lehess a szerelemben.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópEngedd el azt, aki elmegy, és fogadd örömmel azt, aki visszajön. Minden változás, amely a kapcsolataidban történik a hétvégén, téged szolgál, és neked lesz jobb tőle. Ez igaz valamennyi kapcsolatodra, nemcsak a szerelmi életedre. Sőt! Most talán ott a legkevesebb a változás.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópAmikor azon elmélkedsz, hogy valamelyik exeddel most boldogabb lennél, jusson eszedbe, ez nem így van. Azok a kapcsolatok nem véletlenül értek véget. Mindenkinek így a jobb, neked is. Most a jelenre koncentrálj a múlt helyett!

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópNem érdemes hallgatnod a vészmadarakra a hétvégén. Nem érdemes hallgatnod azokra, akik szerint valami nincs rendben a szerelmi életeddel. Ha azonban te vagy az, aki elégedetlen vagy a szerelmeddel, akkor érdemes most változtatnod magadon, a szokásaidon vagy a párkapcsolatodon.

hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 25-26.

Változás vár a szerelemben (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópVáratlan titok derülhet ki a hétvégén. Ez a titok pedig akkor is hatással lesz a szerelmi életedre, ha sem te, sem a párod nem titkolóztatok eddig egymás előtt. Mindegy, kié a titok a családban, most emiatt a titok miatt nektek is változnotok kell.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelmed nem épp úgy cselekszik, ahogyan ígérte, és ahogyan azt megbeszéltétek. Most neked kell a bölcsebbnek lenned, és neked kell megértened az okokat a cselekedetei mögött. Ha az okokat érted, jobban el tudod magyarázni, mit szeretnél tőle.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópA legszívesebben visszautaznál az időben, hogy elmondd a fiatalabb énednek, végül minden rendben lesz. Végül minden jól alakult, és van időd megnyugodni a hétvégén. Van időd arra, hogy élvezd az életedet. Ezt most meg is kellene tenned, hiszen minden egyre jobban alakul…

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópJogod van ahhoz, hogy ellentmondj a szerelmednek. Neki pedig joga van ahhoz, hogy ellentmondjon neked. Nem kell mindenben egyetértenetek a hétvégén. De ez még nem jelenti azt, hogy most veszekednetek kellene. Most egymás véleményének elfogadása a legnagyobb feladat a számotokra.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópÉlvezd az élet könnyed oldalát. Élvezd, hogy még itt a nyár, és itt vannak a nyári flörtök. Nem kell mindent olyan komolyan venned. Sőt! Most az lenne a legjobb, ha játéknak tekintenéd az ismerkedést, és könnyedén vennéd a szerelmi életet.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHa magányos vagy a hétvégén, akkor érdemes tudatosan olyan programokat választanod, amelyek sok-sok szeretettel és figyelemmel töltenek fel. Most tudatosan menj olyan társaságba, ahol sokkal több figyelmet kapsz a szokásosnál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top