Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp szeptember 3–9.: Egyszerűbb bőségben élned, mint sejtenéd…

Mélyen vágysz a pénzre, a gazdagságra és arra, hogy valódi bőségben élhess, de úgy tűnik, eddig valami mégis meggátolt, hogy beengedd az életedbe a pénzt, az anyagi javakat. Tudnod kell, kizárólag a félelmek, a blokkok tartják távol tőled a bőségedet. Ezen a héten megmutatom, hogyan oldhatod fel ezeket a pénzügyi blokkokat. Megfogadod a javaslatot?

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Azon gondolkodsz, mit tehetnél a szegénység réme ellen. De amíg erre koncentrálsz, addig rossz célokat kergetsz. A jó cél valahogy úgy hangzik, hogy mit tehetsz a meggazdagodásod érdekében…
Így oldd fel a bőségblokkokat: Gondold végig, milyen jó ügyekre költenéd a pénzedet!?

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Akkor is képes vagy aprólékos munkát vállalni, amikor mások csak összecsapnák a feladatokat. Képes vagy elmerülni minden munkafázisban, de néha elfelejted végiggondolni, vajon megéri-e neked mindez anyagilag is.
Így oldd fel a bőségblokkokat: Ösztönösen jól bánsz a pénzzel, ezért érdemes követned a természetes ösztöneidet.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Sokat gondolkodsz azon, vajon mennyi lenne az elég. Jó, ha tudod, hogy mindig többre és többre fogsz vágyni, ami természetes folyamat. Pontosan ez a többre vágyás viszi előre a világot, visz előre téged és az életedet is.
Így oldd fel a bőségblokkokat: Engedd meg magadnak, hogy magadra, a jólétedre költsd a pénzed.

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A család pénzügyi helyzetét néha fontosabbnak tartod, mint a sajátodat. Pedig te az egész család helyett nem kereshetsz pénzt. Most meg kell tanulnod elengedned azon felnőttek kezét, akik nem képesek maguk kézben tartani a pénzügyeiket.
Így oldd fel a bőségblokkokat: Tudatosítsd magadban, nem kell neked pénzelni mindenkit.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Vigyázat, súlyos pénzügyi veszély a láthatáron! Egy ismerősöd pénzügyi nehézségekkel küzd, te pedig hajlamos vagy azt hinni, emiatt a te terveid sem válnak majd valóra. Ne felejtsd el, nincs valódi összefüggés a pénzügyeitek között!
Így oldd fel a bőségblokkokat: Tudatosítsd magadban, mindenki a saját vagyonát teremti!

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Szükséged lenne arra, hogy valaki útbaigazítson a pénzügyek útvesztőjében. Azonban nem biztos, hogy a legjobb embertől várod az útmutatást. Talán eljött az ideje, hogy új pénzügyi tanácsadót válassz magadnak! Például lehetnél te is az…
Így oldd fel a bőségblokkokat: Tudatosítsd magadban, nem bűn gazdagnak lenni!

heti pénzhoroszkóp bőség horoszkóp

Így oldhatod fel a pénzblokkokat (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Miközben arra vársz, hogy valaki más oldja meg az anyagi nehézségeidet, nem veszed észre, a valódi megoldás a te kezedben van. Amíg másoktól várod a segítséget, addig kiszolgáltatott maradsz. Vedd kézben a döntést, bármilyen nehéznek is tűnik.
Így oldd fel a bőségblokkokat: Gondold át, hogyan veheted kézbe az anyagiak irányítását.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Valaki elfelejti megadni a tartozását, elfelejti az ígéretét. Mindegy, hogy te kérsz kölcsön, vagy ő tartozik neked, most nem érkezik meg a beígért összeg. Érdemes elgondolkodnod: miért bünteted magad? Miért gondolod azt, hogy nem érdemled meg a gazdagságot?
Így oldd fel a bőségblokkokat: Érdemes mantráznod a következő mondatot: „Megérdemlem a bőséget, megérdemlem a boldogságot.”

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A legszívesebben visszautasítanál egy ajándékot, de közben arra is vágysz, hogy elfogadd. Ebben pedig szépen látszik, mi a probléma. Talán nem tudsz elfogadni, talán nehezedre esik kapni, talán nem szereted a szívességeket.
Így oldd fel a bőségblokkokat: Gyakorold az elfogadást, köszönettel fogadj el minden ajándékot és lehetőséget.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Sokkal egyszerűbb lenne meggazdagodnod, ha nem mindig a kifogásokat keresnéd. Mostanában hajlamos vagy azt végiggondolni, hogy valamit miért nem lehet megcsinálni – ahelyett, hogy azt kérdeznéd, hogyan lehetne megcsinálni azt.
Így oldd fel a bőségblokkokat: Helyezd a figyelmedet a megoldásokra az akadályok helyett.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Sokkal fifikásabb vagy a pénzügyekben, mint sokan mások. Ez azonban nem jelenti, hogy végül te jársz jobban. Most a ravasz és logikus döntések sem működnek olyan jól, mint az ösztönösek. Szóval légy inkább ösztönös, mint ravasz a héten.
Így oldd fel a bőségblokkokat: Engedd, hogy az ösztöneid vezessenek!

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A gondolataid teremtik meg a szegénységedet. Mostanában túl sokat foglalkozol azzal, ki, kinek és mit mondott a pénzről, ahelyett, hogy azzal foglalkoznál, te mit gondolsz a boldogságról és persze a bőségről.
Így oldd fel a bőségblokkokat: Kövesd az örömteli álmaidat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top