Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp szeptember 24-30.: Bámulatos lehetőségekkel kecsegtetnek a csillagok

Ezen a héten kivételesen ne csupán a pillanatra koncentrálj, hanem tekints előre a jövőbe nagyobb léptékben is. Most pillants előre az időben, és cselekedd meg azt, ami hosszútávon tesz téged gazdaggá. A horoszkóp és a csillagok különösen jó pénzügyi lehetőségeket ígérnek most...

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem úgy alakulnak a pénzügyeid, ahogy eltervezted. Ez most mégis nagyon jó hír. Az eredeti terveidben ugyanis akadt néhány buktató, amit így sikeresen kikerülhetsz. Mindez azonban azt is jelenti, nem annyiból gazdálkodsz, mint amennyiből tervezted. Nem baj, a végén anyagilag nagyon jól jössz ki.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.El kellene engedned azt az elképzelést, hogy valaki majd most, ezen a héten adja meg a tartozását neked. Úgy tűnik, még nem ezen a héten kapod vissza a pénzedet, inkább te adsz újabb kölcsönt. Érdemes most alaposan átgondolnod, valóban érdemes kölcsönadnod? Vajon megtérül ez a “befektetés”?

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Valamit elrontasz a pénzügyekkel kapcsolatban, különösen akkor, ha átutalásról, vagy papíron megtervezett költésekről van szó. Elméletben szinte bizonyosan hibázol a pénzzel kapcsolatban, a gyakorlatban ugyanakkor szerencsére pontosan tudod, mi mennyit ér meg neked.

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Rosszul emlékszel, hogy mennyi pénzed is van valójában, vagy rosszul méred fel, mennyit költhetsz a héten. A csillagok szerint most érdemes figyelned, hogy ne költs az erődön felül, mert csak nehezen tudnád betömni azt a lyukat, ami így keletkezne a keretedben.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Őszintén kérj, és őszintén adj pénzt ezen a héten. Ha most pénzre van szükséged, nyugodtan mondd meg annak, akitől kérni szeretnél. Ha pedig tőled kérnek, nyugodtan mondd meg azt is, hogy tudsz-e adni vagy sem. Nem érdemes a pénzről (sem) hazudnod, kifogásokat keresned.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Mélyen hiszed, hogy neked kell megoldanod valaki más anyagi gondjait. De vajon ez tényleg így van? Vajon tényleg te vagy felelős egy másik felnőtt ember anyagi helyzetéért? Ezen a héten mindenképpen próbáld meg felismerni, kiről kell need gondoskodnod, és ki az, aki inkább csak kihasználja a jóhiszeműségedet.

heti pénzhoroszkóp csillagjegyek bőség 2018. szeptember 24-30.

Most igazán jó lehetőségek várnak a pénzügyekben a horoszkóp szerint (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Most meg tudsz adni egy kölcsönt, vagy vissza tudsz fizetni egy szívességet. Érdemes ezen a héten rendezned a szívesség számlákat, mert ez most igazán segít neked abban, hogy tiszta lappal kezdhesd az októbert. Egy új hónapot, amely sokkal jövedelmezőbb lesz.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Arra is költesz, amire nincs semmi szükséged, miközben megtagadod azt, ami igazán hasznos lenne? Szeptember utolsó hetében érdemes végre ésszerűsítened a kiadásaidat, és érdemes megfigyelned, milyen butaságokra költöttél eddig. Hidd el, tudod te mindezt sokkal logikusabban és hatékonyabban is csinálni.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem a mostani a legalkalmasabb pillanat, hogy visszakérd a tartozásodat. Az ismerőseid most sajnos nem tudják megadni azt az összeget, amivel adósak még neked. Ennek pedig az az eredménye, hogy neked kell egy másik forrásból beszerezned a hiányzó összeget.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Figyelj jobban a pénztárcádra szeptember utolsó hetében. Most elhagyhatod, ellophatják, otthon felejtheted, vagy egyszerűen csak elkeveredik valahol. A legjobb az lenne, ha szinte magadhoz láncolnád, és mindig biztos helyen tartanád. Persze az is tökéletes megoldás, ha ezen a héten csak kevés pénzt tartasz magadnál.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Attól tartasz, hogy valakit jobban érdekel a pénzed, vagy az az anyagi segítség, amelyet nyújtasz neki, mint te magad. Ha attól félsz, hogy kihasználnak, érdemes ezt tisztáznod az illetővel, aki szerinted ki akar téged használni. A legjobb, ha tiszta vizet öntesz a pohárba. Talán csak félreértés az egész.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Végre arra költheted a pénzedet, amire igazán akarod. Végre megteheted, hogy megvedd mindazt, amiről eddig csak álmodtál. Most kell okosan befektetned a pénzedet és most kell a jövődre is gondolnod. A mostani plusz pénzek megalapozzák a valódi gazdagságodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top