Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp szeptember 8-9.: Kutya-macska játék ez a hétvége

A hétvégén olyan viszonyban leszel a pároddal, mint a macskák a kutyákkal. Talán úgy érzed, nem igazán értitek meg egymást, de ennek nem az az oka, hogy nem is próbálkoztok, hanem az, hogy teljesen más a habitusotok. Máshogy reagáltok most a hétvégi helyzetekre, emiatt könnyen érezhettek értetlenséget vagy szomorúságot is. A horoszkóp tanácsa szerint a veszekedések helyett inkább bújjatok össze.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópÚgy véled, hogy a szerelmednek sokkal figyelmesebbnek és kedvesebbnek kellene lennie veled. Lehet azonban, hogy ő is több figyelemre vágyik tőled. A hétvégén te kérdezd meg előbb, hogyan érzi magát, és figyelj is a válaszára. Hagyd, hogy kibeszélje az érzéseit magából.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópNem véletlenül szeretnél nagyobb csendet magad körül. Arra vágysz, hogy ebben a csendben a szerelmeddel lehessetek együtt. Te összebújásról és romantikus percekről álmodozol, ő azonban lehet, hogy valami mozgalmasabbra vágyik. Könnyen lehet, hogy most épp az ellenkező dolgokra vágytok, és emiatt nem teljes az összhang köztetek.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópÁlmodozással telik a hétvégéd, és a legszívesebben nem is foglalkoznál semmilyen hétköznapi témával. A szerelmed viszont most látja elérkezettnek az időt, hogy tisztázzatok néhány anyagi kérdést. Akkor jársz a legjobban, ha rá tudod venni őt is arra, hogy merjen nagyobbat álmodni, és merjen többet álmodozni.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópÚgy véled, a szerelmed kritizál téged, pedig ő csak elmondja a véleményét. A hétvégén mindkettőtöknek lehetősége nyílik rá, hogy megfogalmazzátok a véleményeteket, és szavakba öntsétek a gondolataitokat. Könnyen kiderülhet, ugyanazt gondoljátok még akkor is, ha eleinte azt hitted, merőben ellenkező a véleményetek.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelemnél vannak fontosabb dolgok is az életedben, és most ezek a dolgok érdekelnek jobban. Nem kell mindig a szerelemmel foglalkoznod ez igaz, de most is csak olyasmivel szabad foglalkoznod, amit szenvedélyesen szeretsz. A párkapcsolatodról csak akkor fordítsd el a figyelmedet, ha valóban valamilyen fontosabb témát találsz.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópMilyen érdekes, hogy másoknak határozott és segítő tanácsokat tudsz adni, de a saját szerelmi életedben nem vagy ilyen magabiztos. Most érdemes a saját szerelmi életedre koncentrálni, és érdemes megragadnod alkalmat, hogy megújítsd a szerelmi életedet. A hétvégén újjávarázsolhatod a kapcsolatodat és az életedet is.

hétvégi szerelmi horoszkóp 2018. szeptember 8-9.

A kutya-macska harc helyett többet segít a barátság (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópTúl vagy a nehezén, és már látszik a fény az alagút végén. A kapcsolatotok hullámvölgyeiből lassan megtalálod a kiutat, de ez azt is jelenti, hogy lassan elfogadod, amin nem lehet változtatni. A hétvége legfontosabb feladata, hogy felfedezd a párod alapértékeit, amelyeken nem fog tudni változtatni.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópVégre kiszabadulsz abból a kényszerből, hogy meg akarsz felelni másoknak. Végre rájössz, hogy a párod olyannak szeret, olyannak ismer, és olyannak fogad el, amilyen vagy. Nem kell másnak lenned, és nem kell megváltoztatnod magadat. A hétvégén legyél önmagad, mert ezzel teheted a legtöbbet a szerelmi boldogságodért.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNem érted, mit és miért tesz a párod, és úgy érzed, sokkal kedvesebbnek, sokkal együttműködőbbnek kellene lennie. Könnyen lehet, hogy a szerelmed a munkája miatt vagy a pénzügyek miatt feszültebb most. Te pedig azt hiszed, ez is rólad szól. Valójában ő most épp egy problémát akar megoldani csendes magányában.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópTúl nagy jelentőséget tulajdonítasz magadnak, és túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a szavaidnak. Azt hiszed, a szavaid mindent megmagyaráznak, de most szükség lenne arra, hogy a tetteid is kiálljanak érted. A szerelmed csak arra vár, hogy elhiggye, komolyan mondod azt, amit mondasz, és hogy megértse, milyen elszánt vagy.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópNe fogd vissza magad, ha az álmodozásról van szó! Egyszerűen csak álmodd meg a jövőt. Úgy értem, álmodozz a jövőről. Képzeld el, milyen életet szeretnél élni a szerelmeddel! Képzeld el, hogy azt az életet élitek, és képzeld el, minden csodálatos és rendben van az életetekben. Álmodj magadnak boldog párkapcsolatot!

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópA legnagyobb félreértés a szerelmi életedben, hogy mindent neked kell irányítanod. Érdemes lenne most sokkal több szerepet és döntési lehetőséget adnod a szerelmednek. Ha pedig nincs most párkapcsolatod, egyszerűen csak hagyd, hogy mások döntsenek helyetted, és engedd ki a kezedből az irányítást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top