Horoszkóp

Asztrológiai előrejelzés – 2019: A Merkúr éve

Vajon mit jósolnak, mit ígérnek 2019-re a csillagok? Az Asztrológiai előrejelzésben nagyon részletes és pontos tájékoztatást találsz te is. Olvasd el a csillagjegyedhez tartozó javaslatokat már most, és készülj fel a Merkúr évére.

A nagyszerű asztrológus, Izing Klára 2019-re is elkészítette Asztrológiai előrejelzését. A könyv nem pusztán általános, megszokott asztrológiai előrejelző, sokkal több annál, hiszen valamennyi csillagjegyet ellát a kizárólag neki szóló javaslatokkal. A könyvből te is megtudhatod, milyen évnek nézel elébe, hogyan alakul hónapról hónapra a párkapcsolatod, a pénzügyeid, mire számíthatsz a munkahelyeden, és mely időszakokban érdemes még inkább odafigyelned az egészségedre.

2019: A Merkúr éve

Az asztrológiai hagyomány szerint minden évnek megvan a maga uralkodó bolygója. A 2019-es esztendő a Merkúr jegyében telik, amikor a kapcsolatok különösen fontossá válhatnak. A régi ismeretségek mellett újabbakat köthetsz, de olyan emberekkel is kibékülhetsz, akikkel talán hosszú évek óta haragban állsz. A Merkúr olyan igazán gyümölcsöző kapcsolatok építését támogatja, amelyekre a sors más esztendőkben nem nyújt lehetőséget, és amelyeknek az életed bármely területén hasznát veheted.

A Merkúr évében a tanulás, az új tudás elsajátítása is különösen hangsúlyos lesz. Ha még vagy ismét tanulsz, most szinte komolyabb erőfeszítést sem kell tenned a sikerért, könnyedén sajátíthatod el a tudást, hiszen agyad szivacsként szívja magába az új információkat.

asztrológiai előrejelzés 2019

Az Asztrológiai előrejelzést keresd az újságárusoknál

2019-ben többen kötnek házasságot

A Merkúr évében többen köthetnek majd házasságot, és szinte bizonyosan jóval kevesebb lehet majd a válások száma. Talán azért, mert ez a bolygó az asztrológiában a kommunikációnak a jelölője is. Vagyis az életedben, a párkapcsolatodban nem jöhet olyan problémás helyzet, amit ne tudnátok egymással megbeszélni, amiben ne tudnátok közös nevezőre jutni a pároddal. Még a tabunak számító témák is megoldhatóvá válnak.

Izgalmas bolygóállások lesznek 2019-ben

Izgalmas lesz a Szaturnusz és a Plútó együttállása, amely arra utal, hogy minden korábbinál nagyobb szükségét érezheted a régi dolgok lezárásának és az új helyzetek, lehetőségek megteremtésének. Könnyen lehet, 2019-ben búcsút kell intened embereknek, helyzeteknek, hiszen eljön a megújulás ideje is. Képes lehetsz ugyanakkor sokkal keményebben dolgozni, mint korábban bármikor. Nem okoznak nehézséget az esetleges megpróbáltatások, mert az erő most szinte szó szerint veled lesz.

asztrológiai előrejelzés 2019 merkúr éve

2019, a Merkúr éve lesz (Thinkstockphotos)

A misztika még fontosabb lesz 2019-ben

A Jupiter és a Neptunusz is kapcsolatba kerülnek egymással 2019-ben, amely pedig arra utal, hogy sokakban felébred az érdeklődés a misztika, az ezotéria, az okkultizmus, a nem e világi dolgok iránt. Jövőre talán még azok is elolvassák a horoszkópokat, akik korábban sosem tették. Nagy lelki és szellemi átalakulások történhetnek tehát, felébred az érzéked a mély és rejtett témák iránt.

Kétségtelenül különleges év vár rád is 2019-ben. A részleteket megtalálod a legújabb Asztrológiai előrejelzésben. A könyvet keresd a nagyobb újságárusoknál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top