Asztrológiai előrejelzés – 2019: A Merkúr éve

nlc | 2018. November 06.
Vajon mit jósolnak, mit ígérnek 2019-re a csillagok? Az Asztrológiai előrejelzésben nagyon részletes és pontos tájékoztatást találsz te is. Olvasd el a csillagjegyedhez tartozó javaslatokat már most, és készülj fel a Merkúr évére.

A nagyszerű asztrológus, Izing Klára 2019-re is elkészítette Asztrológiai előrejelzését. A könyv nem pusztán általános, megszokott asztrológiai előrejelző, sokkal több annál, hiszen valamennyi csillagjegyet ellát a kizárólag neki szóló javaslatokkal. A könyvből te is megtudhatod, milyen évnek nézel elébe, hogyan alakul hónapról hónapra a párkapcsolatod, a pénzügyeid, mire számíthatsz a munkahelyeden, és mely időszakokban érdemes még inkább odafigyelned az egészségedre.

2019: A Merkúr éve

Az asztrológiai hagyomány szerint minden évnek megvan a maga uralkodó bolygója. A 2019-es esztendő a Merkúr jegyében telik, amikor a kapcsolatok különösen fontossá válhatnak. A régi ismeretségek mellett újabbakat köthetsz, de olyan emberekkel is kibékülhetsz, akikkel talán hosszú évek óta haragban állsz. A Merkúr olyan igazán gyümölcsöző kapcsolatok építését támogatja, amelyekre a sors más esztendőkben nem nyújt lehetőséget, és amelyeknek az életed bármely területén hasznát veheted.

A Merkúr évében a tanulás, az új tudás elsajátítása is különösen hangsúlyos lesz. Ha még vagy ismét tanulsz, most szinte komolyabb erőfeszítést sem kell tenned a sikerért, könnyedén sajátíthatod el a tudást, hiszen agyad szivacsként szívja magába az új információkat.

Az Asztrológiai előrejelzést keresd az újságárusoknál

2019-ben többen kötnek házasságot

A Merkúr évében többen köthetnek majd házasságot, és szinte bizonyosan jóval kevesebb lehet majd a válások száma. Talán azért, mert ez a bolygó az asztrológiában a kommunikációnak a jelölője is. Vagyis az életedben, a párkapcsolatodban nem jöhet olyan problémás helyzet, amit ne tudnátok egymással megbeszélni, amiben ne tudnátok közös nevezőre jutni a pároddal. Még a tabunak számító témák is megoldhatóvá válnak.

Izgalmas bolygóállások lesznek 2019-ben

Izgalmas lesz a Szaturnusz és a Plútó együttállása, amely arra utal, hogy minden korábbinál nagyobb szükségét érezheted a régi dolgok lezárásának és az új helyzetek, lehetőségek megteremtésének. Könnyen lehet, 2019-ben búcsút kell intened embereknek, helyzeteknek, hiszen eljön a megújulás ideje is. Képes lehetsz ugyanakkor sokkal keményebben dolgozni, mint korábban bármikor. Nem okoznak nehézséget az esetleges megpróbáltatások, mert az erő most szinte szó szerint veled lesz.

2019, a Merkúr éve lesz (Thinkstockphotos)

A misztika még fontosabb lesz 2019-ben

A Jupiter és a Neptunusz is kapcsolatba kerülnek egymással 2019-ben, amely pedig arra utal, hogy sokakban felébred az érdeklődés a misztika, az ezotéria, az okkultizmus, a nem e világi dolgok iránt. Jövőre talán még azok is elolvassák a horoszkópokat, akik korábban sosem tették. Nagy lelki és szellemi átalakulások történhetnek tehát, felébred az érzéked a mély és rejtett témák iránt.

Kétségtelenül különleges év vár rád is 2019-ben. A részleteket megtalálod a legújabb Asztrológiai előrejelzésben. A könyvet keresd a nagyobb újságárusoknál.

Exit mobile version