Horoszkóp

Melyik szimbólumot választod? Erre számíthatsz 2019-ben a pénzügyekben

A pénz egyszerűen fontos a mindennapi élethez. A spirituális gondolkodás nem zárja ki, hogy anyagilag is stabil életed lehessen. Sőt, a bőség valójában mindenkinek jár. Válassz a különleges szimbólumok közül, és megtudhatod, hogyan alakulnak a pénzügyeid 2019-ben.

Mai világunkban az anyagiak, a pénzügyek még a legtisztább lelkű, igazán spirituálisan gondolkodó embereket is érintik. Válassz egy szimbólumot, és megtudhatod, hogyan alakulnak a pénzügyeid még ebben az évben.

szimbólumok pénzügyek teszt

Melyik szimbólumot választod? (fotók: iStock)

1. szimbólum: ápold a magot, amit elültettél

Ha az első szimbólumot választottad, a legjobb úton haladsz a hosszú távú anyagi biztonság felé. Tudod, hogy a gyors és könnyű út nem hoz tartós eredményt, így felelősségteljesen és óvatosan mérlegelsz, mielőtt döntenél a munkáddal, a befektetéseiddel kapcsolatban. Folytasd a megkezdett feladatokat, mert a magok, amelyeket elültettél, hamarosan gazdag, lédús gyümölcsöket teremnek. Csak így tovább, most már ne add fel.

2. szimbólum: kreativitás a pénzügyekhez

A második szimbólum jóslata szerint lassan és apránként elkezded felfedezni, hogy a legkülönbözőbb irányokból érkeznek hozzád kreatív ötletek azzal kapcsolatban, mit kezdj az anyagiakkal. Bár a legtöbb ilyen ötlet izgalmas és sikeres is lehet, fontos, hogy ne ugorj bele semmibe anélkül, hogy átgondolnád. Vizsgáld meg az összes lehetőséget: némelyik remek lesz, mások viszont csak rabolják a pénzt és az idődet is. Ha a megfelelőeket választod ki, hosszú időre megalapozhatod az anyagi biztonságodat.

3. szimbólum: lehetőség, hogy visszaadj valamit

Amennyiben a harmadik szimbólumot választottad, hamarosan lehetőséged nyílik segíteni valakinek, aki nálad kevésbé szerencsés típus. Lehet, hogy nem életed legjobb anyagi helyzetében vagy éppen, de megbecsülöd, és hálát érzel mindenért, amid van, mert tudod, hogy másoknak mennyivel nehezebb. Talán most összébb kell húznod a nadrágszíjat, de azért gondold át, tudsz-e valamennyit adományozni – esetleg név nélkül – olyan célra, amelyben őszintén hiszel. Jó tettért, tudod, jót várhatsz cserébe.

(via Awakening People)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top