Horoszkóp

Nagy nyári szerelmi horoszkóp, ha van párod, és ha nincs

Íme az nlc nagy nyári szerelmi horoszkópja, melyből megtudhatod, hogyan alakul a szerelmi életed az év legforróbb hónapjaiban. Akkor is, ha már van párod, és akkor is, ha nincs...

KOS

Ha van párod: Fészekrakás foglalkoztat júniusban, ha már van párod. Összeköltöztök, vagy ha már együtt éltek, az otthonotok felújítása kerül szóba. Sajnos ebből nézeteltérés adódhat a nehéz bolygószembenállások szerint. Megéri? Július 2-án bolygód, a Mars átlép a tüzes Oroszlánba, feltüzelve téged, ami igazán jó hatással lesz rád és a párkapcsolatodra is. Augusztusban minden eddiginél szenvedélyesebbé válsz.
Ha párra vágysz: Júniusban a karriered, a munkahelyváltás köti le minden energiádat. Most nem jut idő randevúzásra, nem is érdemes erőltetned. Július 2-án, amint bolygód, a Mars átlép az Oroszlánba, fellélegzel, és visszatér az a vonzerő, ami egyébként jellemez téged. Július 23-án a Nap, 28-án a Vénusz is csatlakozik a Marshoz, innentől pedig kitűnő esélyeid nyílnak az ismerkedésre, a szerelmi kalandokra. Több vasat is tarthatsz a tűzben.

BIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Párod nincs most a legjobb passzban. Sok türelemre van szükséged, hogy elkerüld a napi vitákat. Legyél elnéző vele! Megéri, mert egyre jobban lesz. Júliusban közös nevezőre kell jutnotok ingatlanügyekben, ami nem lesz könnyű, de augusztusra összeáll a kép, és mindketten lecsillapodtok. Augusztus 24-én a Mars–Vénusz-együttállás gyermekfogantatást mutat. Ha babát terveztek, mindent bele!
Ha párra vágysz: Bolygód, a Vénusz jegyváltásai változó hangulatot hoznak neked: hol van kedved ismerkedni, hol egyáltalán nincs. Júniusban könnyed lesz a stílusod, ami vonzóvá tesz téged. Júliusban érzelgőssé válhatsz, ami egyeseket elijeszthet, jobb, ha nem zúdítod rá a friss kapcsolatra az érzelmi dilemmákat. Nem tudhatod, hogy a másik mennyire mély érzésű. Augusztusban a családod fontosabb lesz a párkeresésnél.

IKREK

Ha van párod: Olyan anyagi kihívásokkal kell megküzdened június 26-ig, ami rányomhatja bélyegét a párkapcsolatodra. Minden idegszáladdal arra koncentrálsz, hogy megoldódjanak a pénzügyek. Június 27-én fellélegezhetsz, de július 19-től ismét fájhat a fejed. Majd augusztus 11-től alakul megnyugtatóan a helyzet. Emiatt hullámzó lesz a párkapcsolatod, hol nyomott, ingerült hangulat, hol vidámság lesz úrrá rajtad.
Ha párra vágysz: Annyira cikázol, és változik folyamatosan a hangulatod, hogy ember legyen a talpán, aki téged követni tud. Persze van olyan, aki épp ezt találja benned annyira vonzónak. Annyi bizonyos, hogy augusztus 10-ig fogva tart a múlt, vagyis kapcsolatokat kell lezárnod. Csak augusztus 11-től léphet tiszta lappal az életedbe az új szerelem. Ezt már nem mérgezi a múlt, így végre a mennyekben érzed magad.

Vajon mit jeleznek a nyárra a csillagok a szerelemben? (iStock)

RÁK

Ha van párod: Minden okod meglesz a sértődésre július 21-ig. Olyan bolygószembenállások lesznek ugyanis az égen, amelyek kimondottan érzékenyen érintik a párkapcsolatodat. Sok múlik azon, képes leszel-e felülemelkedni a sérelmeiden. Mert ha nem, szakításra is sor kerülhet. Jobb, ha ezt mérlegeled. Július 21. után helyreállhat az elveszni látszott harmónia, augusztusban utazással ünnepelhettek.
Ha párra vágysz: Mivel július 21-ig a duzzogás lesz jellemző rád, ne akarj ismerkedni! Hiperérzékenységed miatt folyamatosan az lesz az érzésed, hogy a másik kritizál. Ilyen hangulatban nem sok sikerre számíthatsz. Közben még régi szerelmek szellemei kísértenek. Amíg ezeket nem tudod lezárni, nincs helye az újnak a szívedben. Július 21. után se számíts azonnal új párkapcsolatra. Hidd el, most még időre van szükséged.

OROSZLÁN

Ha van párod: Június 20-ig derű jellemzi a párkapcsolatodat. Jegyezd meg, milyen érzés ennyire csodás hangulatban együtt lenni a pároddal. Június 21-től nehezebb időszak köszönt be, ugyanis könnyen megbetegítheti a szerelmeteket a féltékenység és/vagy a túlzott ragaszkodás. Július 2-án a Mars belép az Oroszlánba, amitől kissé agresszívvá válhatsz. Vigyázz, ne erőltess semmit a párodra! Július 23-tól visszanyered a szeretetre méltó kisugárzásodat.
Ha párra vágysz: Mindaz, amit könnyedén tudsz venni június 20-ig, hirtelen elillanni látszik. Június 21-től a duzzogás elriaszthatja a potenciális jelentkezőket. Talán munkahelyi, egészségügyi gondok nyomasztanak, ezért jobban is teszed, ha július 23. előtt nem nagyon ismerkedsz. Utána sokkal jobbak az esélyeid, sőt 28-án Vénusz, a szépség bolygója is belép az Oroszlánba, innentől sokkal szebbnek érzed magadat.

SZŰZ

Ha van párkapcsolatod: Ez a nyár tele lesz kísértésekkel. Alapvetően te nem vagy csalfa, ám ha a párod nem foglalkozik veled eleget, a csábítás elvihet a rossz irányba. Úgy néz ki, párodat augusztus 10-ig családi és/vagy munkahelyi gondok nyomasztják, és épp ettől érzed elhanyagolva magadat. Menj elébe a dolognak, és kényeztesd te őt! Találj ki, szervezz olyan programokat, amelyek mindkettőtöknek valódi örömet szereznek.
Ha párra vágysz: Hiába fogadod meg, hogy nem mész bele titkos kapcsolatba, ez a nyár az elveid elleni támadás lehet. Bolygód, a Merkúr kísértést mutat június 27. – július 18. és augusztus 11–29. között. Írd be a dátumokat a naptáradba, és állj ellen a csábításnak! Ha mégis belemennél a tiltott szerelembe, ne vádold magad utólag. Felnőtt ember vagy. Tisztában kell lenned azzal, hogy mindennek van következménye.

Flörtök, szerelmek várnak ezen a nyáron a csillagjegyekre (iStock)

MÉRLEG

Ha van párod: Július 21-ig annyira felőröl a munkahelyeden zajló felfordulás, hogy könnyen elhanyagolhatod a párodat. Ettől ő frusztrálttá válhat, és bármikor vita pattanhat ki közöttetek. Előzd meg a vitát. Megoldás a helyzetre, ha többször bekuckóztok otthon, összebújtok, filmet néztek, jeges teát szürcsöltök. Az utazásnál ez jobbnak látszik most. Július 21. után eloszlanak a felhők, ismét felszabadultok.
Ha párra vágysz: Annyi dolgod lesz a családoddal, és annyi kihívás vár rád a munkádban, hogy semmi erőd nincs most párt keresni. Ne hagyd, hogy a barátaid emiatt nyaggassanak! Csak te érezheted, mikor van elég energiád az ismerkedésre, hiszen egy új kapcsolat időt és figyelmet igényel már az elején. Július 21. után rohamosan javul a helyzet, onnantól kicsit nyitottabbá válsz, de azért ne erőltess semmit.

SKORPIÓ

Ha van párkapcsolatod: A kommunikáció sosem volt az erősséged. Úgy tűnik, idén nyáron ez okozza a legtöbb gondot a párkapcsolatodon belül. Számtalan vitát kiküszöbölhetsz, hogy mindig kimondod: „Nem tudom, hogy jól fejeztem-e ki magam.” Kérhetsz segítséget a párodtól ebben. A másik nehezítő tényező a karriered. Oda kell tenned most magad, ha vinni akarod valamire. Ezt is add a párod értésére.
Ha párkapcsolatra vágysz: Ellentmondásos konstellációk lesznek az égen egész nyáron, amelyek megnehezíthetik a dolgodat, ha párt szeretnél találni. Ismét beigazolódik, minden azon múlik, te hogyan érzed magadat. Lehet, hogy nem tudsz folyamatosan mosolyogni, de a ritka fényes pillanataidban olyan emberrel futhatsz össze, aki meglátja benned a gyémántot, és van/lesz hozzá türelme, hogy ezt kihámozza.

NYILAS

Ha van párod: Csak a június 10., 17. és 23-át kell átvészelned vita nélkül, és helyre áll a béke a párkapcsolatodban. Ezek kritikus napok, amikor szakításra is sor kerülhet. Mindent kövess el ennek kivédésére. Meglepő módon augusztus 10-ig intenzíven foglalkoztat a múlt, pedig tudod, hogy fölösleges nosztalgiázni. Most szeresd a párodat, most öleld meg, és most mondd neki, mennyire szereted! A most a kulcsszó.
Ha párra vágysz: Jócskán vannak múltból eredő sérelmeid, amelyek fogva tartanak, és nem eresztenek addig, amíg nyalogatod a sebeidet. Ne áltasd magadat, nem vagy még túl rajta. Bolygód, a Jupiter augusztus 11-én elindul előre, ami jó esélyeket mutat a múlt elengedésére. Innentől nézz előre, nyisd ki a szemedet és a szívedet! Mindezt tedd elvárások nélkül, ugyanis az elvárások csak görcsöt okoznak benned.

Vajon mi jósol az nlc nagy nyári szerelmi horoszkópja? (iStock)

BAK

Ha van párkapcsolatod: Az év legrizikósabb időszaka előtt álltok. Egészen július 21-ig több olyan bolygószembenállás lesz, amely szakításközeli állapotot szimbolizál. Mindkettőtöknek észnél kell lennie, hogy ne mondjatok ki visszavonhatatlan dolgokat, és ne hozzatok visszafordíthatatlan döntést. Ha sikerül átvészelni ezeket a kritikus heteket, helyre áll a béke. Jutalomképpen kisbaba fogantatását is jelzik a csillagok.
Ha párkapcsolatra vágysz: Ez a nyár nem a legalkalmasabb, hogy megtaláld életed szerelmét. Július 21-ig hajlamos leszel túl kritikusan szemlélni a jelentkezőket. Tuti, hogy mindegyikben találsz kivetnivalót. Ezzel a hozzáállással pedig nem sok remény az új kapcsolat kialakulására. Július 21. után enyhül benned a kritikusság. Augusztus 18-tól megenyhülsz, amivel együtt óriásit nő az ismerkedés, a randizás esélye is.

VÍZÖNTŐ

Ha van párod: Idén nyáron mérgezheti a párkapcsolatodat néhány téma: egészség, munka, pénz, gyerekek. Ezek léket üthetnek a szerelmetek csónakján. Nem szabad engedned. Tudatosítsd, hogy mindig voltak, vannak és lesznek nehéz napok! Pontosan ezért kell kihasználni a nyár örömeit. Menjetek strandra, fagyizni, táncolni, szabad téri koncertre, grillezzetek, csináljatok minél több közös programot. Ezek oldják a feszült hangulatot.
Ha párra vágysz: Sajnos idén nyáron a szerelem témát megelőzi az egészséged és a munkád. Nincs mese, prioritást kell állítanod. Július 21-ig rendbe kell tenned magad. A párkapcsolat témája csak azután jöhet. Ne bánd! Gondolj bele, hogy a leendő párod mégis hogyan tudna beleszeretni egy – erős túlzással élve – betegeskedő, munkanélküli lúzerbe? Amint kijössz a gödörből, elkezdesz ragyogni, és vonzod a szerelmet.

HALAK

Ha van párod: A június több ürügyet is szolgáltat a veszekedésre. Mindkettőtöknek vannak gondjai, kérdés, segíti-e a kapcsolatotokat, ha összeméritek, kinek nagyobb. A július sokkal kellemesebbnek ígérkezik, előbújik belőled a derűs, felhőtlen gyermeki éned, aki képes mindenből vidámságot varázsolni. Ez kifejezetten jó hatással lesz a párkapcsolatodra. Augusztus végén fogadd meg a párod tanácsát!
Ha párra vágysz: Június 26-ig több fronton kell helyt állnod, ami jócskán leköti az összes energiádat. Így nem csoda, ha nem jut idő a szerelemre. Ne aggódj, nem fogsz semmiről sem lemaradni. A július pazarnak ígérkezik, augusztus vége pedig még pazarabbnak. Augusztus 18-án Mars, 21-én Vénusz, 23-án Nap, 29-én Merkúr lép be a szerelmet jelölő életterületedre. Vagyis ez a négy bolygó négy új potenciális partnert is jelenthet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top